Το The Creator έφτασε στο Disney Plus στην Ελλάδα

Η νέα ταινία και στην υπηρεσία της Disney
18 Ιανουαρίου 2024 17:49
Το The Creator έφτασε στο Disney Plus στην Ελλάδα

Μία νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας έφτασε στο Disney Plus στην Ελλάδα. Όπως είδατε και από τον τίτλο του άρθρου, το The Creator (Ο Δημιουργός) με πρωταγωνιστή τον John David Washington του TENET μόλις έφτασε στην streaming υπηρεσία της Disney.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, η νέα ταινία των 20th Century Studios έφτασε πλέον και στην streaming υπηρεσία της  Disney και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε έναν μελλοντικό πόλεμο ανάμεσα στους ανθρώπους και στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε αυτή την ταινία παίζουν και οι Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles και Allison Janney.

Στον Τζόσουα (John David Washington), έναν σκληροτράχηλο πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων, που θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του (Gemma Chan), ανατίθεται να εντοπίσει και να σκοτώσει τον Δημιουργό, τον φυγά αρχιτέκτονα της εξελιγμένης Τεχνητής Νοημοσύνης, κατασκευαστή ενός μυστηριώδους όπλου που μπορεί να βάλει τέλος στον πόλεμο, αφανίζοντας την ανθρωπότητα. Ο Τζόσουα, με τη βοήθεια της ομάδας επίλεκτων μυστικών πρακτόρων του, περνά τις γραμμές του εχθρού, διεισδύει στη σκοτεινή καρδιά των κατεχόμενων από την Τεχνητή Νοημοσύνη περιοχών και ανακαλύπτει ότι το όπλο αφανισμού της ανθρωπότητας που καλείται να καταστρέψει, έχει τη μορφή ενός μικρού παιδιού (Madeleine Yuna Voyles).

Το σενάριο είχαν αναλάβει οι Edwards και Chris Weitz και παραγωγή των Gareth Edwards, Kiri Hart, Jim Spencer και Arnon Milchan. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer και Zev Foreman.

Το The Creator (Ο Δημιουργός) παίζει αποκλειστικά στο Disney Plus.