O οσκαρικός Brendan Fraser βρήκε την επόμενη του ταινία μετά το “The Whale“

Μετά από πολύ ψάξιμο και υπομονή για τον κατάλληλο ρόλο
22 Νοεμβρίου 2023 16:39
O οσκαρικός Brendan Fraser βρήκε την επόμενη του ταινία μετά το “The Whale“

Το "comeback story" του Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser) θα είναι ένα από τα πιο γλυκά που διηγήθηκε ποτέ το Χόλιγουντ. Στα περσινά βραβεία Όσκαρ κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Α' Ανδρικού ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία του στην ταινία "The Whale", υποδυόμενος έναν μοναχικό παχύσαρκο καθηγητή που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την κόρη του. 

Τελικά, ο οσκαρικός ηθοποιός βρήκε τον επόμενο ρόλο της καριέρας του μετά την οσκαρική του νίκη και ύστερα από πολύ υπομονή και ψάξιμο από πλευράς του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Brendan Fraser αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Rental Family" της Searchlight Pictures, την οποία θα σκηνοθετήσει η Hikari, γνωστή για την σειρά "Beef" του Netflix που είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές. Το σενάριο έγραψε η Hikari μαζί με τον Stephen Blahut. 

To "Rental Family" ακολουθεί έναν αποτυχημένο ηθοποιό, ο οποίος ζει στο Τόκιο και προσλαμβάνεται από μια ιαπωνική εταιρεία ενοικίασης οικογένειας και βιώνει ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από τους ρόλους που υποδύεται στις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι και πάλι ο Fraser θα βρίσκεται υπό το φως των επερχόμενων Όσκαρ μιας και συμμετείχε σε έναν μικρό ρόλο στο "Killers of the Flower Moon" του Martin Scorsese πλάι στον Robert De Niro και τον Leonardo Di Caprio, μια ταινία που θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την Τελετή Απονομής του 2024.