Το Maze Runner γίνεται και αυτό…reboot!

Τα 20th Century Studios πήραν την απόφαση
06 Μαΐου 2024 10:28
Το Maze Runner γίνεται και αυτό…reboot!

Ένα ακόμη franchise του κινηματογράφου γίνεται reboot, καθώς μόλις μάθαμε από το The Hollywood Reporter, ότι τα 20th Century Studios ετοιμάζουν την επαναφορά του The Maze Runner.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εταιρία θέλει να φέρει και πάλι στο προσκήνιο αυτή τη σειρά ταινιών και θα την κάνει reboot. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το The Maze Runner έκανε πρεμιέρα το 2014 και είδε τρεις ταινίες με την τελευταία να κάνει πρεμιέρα τέσσερα χρόνια μετά, δηλαδή το 2018.

Η Disney βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Jack Paglen του Transcendence για να γράψει το σενάριο του νέου Maze Runner. Μάλιστα, ακούγεται ότι οι Ellen Goldsmith-Vein και Lee Stollman της Gotham Group, αλλά και οι Wyck Godfrey και Marty Bowen της Temple Hill, που έφεραν την πρώτη τριλογία στα σινεμά, θα βρίσκονται και στο νέο project ως παραγωγοί. Επιπροσθέτως και ο Wes Ball που ήταν ο σκηνοθέτης, θα δηλώσει παρόν στο νέο Maze Runner ως παραγωγός.

Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες μέχρι στιγμής, αλλά φαίνεται ότι η Disney σκέφτεται εδώ και καιρό να φέρει πίσω τα Maze Runner τα οποία είχαν γνωρίσει αρκετά μεγάλη εμπορική επιτυχία. Η πρώτη ταινία κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με περισσότερο από 348 εκατομμύρια δολάρια, η δεύτερη με περισσότερο από 312 εκατομμύρια και η τελευταία με 288 εκατομμύρια.

Τα Maze Runner είναι βασισμένα στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Ντάσνερ με το όνομα “Το Τέστ”. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.