Πάρτε μια νέα γεύση από το Kingdom of the Planet of the Apes που είχε εντυπωσιάσει από το πρώτο του trailer

Δείτε νέες εικόνες
18 Δεκεμβρίου 2023 21:48
Πάρτε μια νέα γεύση από το Kingdom of the Planet of the Apes που είχε εντυπωσιάσει από το πρώτο του trailer

Κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο υλικό από το Kingdom of the Planet of the Apes, το οποίο είχε εντυπωσιάσει πριν από αρκετό καιρό όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer. Η 20th Century Fox ετοιμάζει τη συνέχεια αυτού του επιτυχημένου franchise και θέλει να σας διηγηθεί μία ιστορία που θα διαδραματίζεται μετά το θάνατο Caesar που τον υποδυόταν ο Andy Serkis.

Το "Kingdom" είναι η αρχή ενός εντελώς νέου μέρους του έπος του Planet of the Apes, το οποίο ξεκινά πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του War for the Planet of the Apes”. Αυτά είχε δηλώσει παλιότερα η 20th Century. Έτσι, η νέα ταινία του επικού franchise διαδραματίζεται πολλές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Caesar, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στο να ζουν στη σκιά.

Το νέο υλικό έρχεται από το Empire Magazine, το οποίο δημοσίευσε μερικές εικόνες, έτσι ώστε να πάρετε μια ακόμη μικρή γεύση από το project, που θα παίξει στους κινηματογράφους τον Μάιο.

Δείτε τις νέες εικόνες:

Στο Kingdom of the Planet of the Apes πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague, Peter Macon και Sara Wiseman. Τη σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Wes Ball του The Maze Runner, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Patrick Aison, Josh Friedman, Rick Jaffa και Amanda Silver.

Το Kingdom of the Planet of the Apes θα παίξει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024.