Κυκλοφόρησε το νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους τον Μάιο
02 Απριλίου 2024 21:29
Κυκλοφόρησε το νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes, το οποίο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα σκηνικά του. Η νέα ταινία της σειράς θα παίξει στους κινηματογράφους τον Μάιο και θέλει να σας διηγηθεί μία ιστορία που θα διαδραματίζεται μετά το θάνατο Caesar που τον υποδυόταν ο Andy Serkis.

Αυτή η ταινία είναι ουσιαστικά η νέα αρχή που θα κάνει το franchise, το οποίο ξεκινά πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του War for the Planet of the Apes. Έτσι, ξέρουμε ήδη ότι θα διαδραματίζεται πολλές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Caesar, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στο να ζουν στη σκιά.

Το νέο βίντεο παρουσιάζει μερικά εντυπωσιακά σκηνικά και μας υπενθυμίζει ότι μπορεί να δώσει μια καλύτερη εμπειρία στον θεατή, αφού θα έρθει και σε IMAX οθόνες.

Αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Wes Ball (Maze Runner trilogy) ο πλανήτης ανήκει στους πιθήκους ολοκληρωτικά καθώς έχουν χτίσει το δικό τους βασίλειο, με έναν τυραννικό ηγέτη, ο οποίος θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Ένας νεαρός πίθηκος ο Cornelius δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη και ξεκινάει ένα ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα ήξερε για το παρελθόν του, ενώ θα πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των υποδουλωμένων ανθρώπων. Ο Cornelius όμως δεν είναι ένας τυχαίος πίθηκος αλλά ο γιος του θρυλικού ηγέτη τους, Ceasar.

Στο Kingdom of the Planet of the Apes πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Freya Allan (The Witcher), Owen Teague (IT), Kevin Durand (Locke & Key), Dichen Lachman, William H. Macy (Fargo), Peter Macon (Shameless) και Sara Wiseman. Το σενάριο έγραψαν οι Josh Friedman (War of the Worlds), Patrick Aison (Prey), Rick Jaffa και Amanda Silver (Avatar: The Way of Water).

Το Kingdom of the Planet of the Apes βγαίνει στους κινηματογράφους στις 10 Μαΐου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.