Kingdom of the Planet of the Apes: Επικό είναι το πρώτο trailer από τη νέα ταινία “Ο Πλανήτης των Πιθήκων”

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο blockbuster αυτόν τον Μάιο
02 Νοεμβρίου 2023 19:17
Kingdom of the Planet of the Apes: Επικό είναι το πρώτο trailer από τη νέα ταινία “Ο Πλανήτης των Πιθήκων”

Η 20th Century Fox έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την επόμενη ταινία “Ο Πλανήτης των Πιθήκων” που αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Μάιο. Η ονομασία της ταινίας είναι Kingdom of the Planet of the Apes και θα διαδραματίζεται μετά το θάνατο Caesar που τον υποδυόταν ο Andy Serkis.

Στο Kingdom of the Planet of the Apes πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague, Peter Macon και Sara Wiseman. Τη σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Wes Ball του The Maze Runner, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Patrick Aison, Josh Friedman, Rick Jaffa και Amanda Silver.

“Το "Kingdom" είναι η αρχή ενός εντελώς νέου μέρους του έπος του Planet of the Apes, το οποίο ξεκινά πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του War for the Planet of the Apes”. Αυτά είχε δηλώσει παλιότερα η εταιρία παραγωγής.

Έτσι, η νέα ταινία του επικού franchise διαδραματίζεται πολλές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Caesar, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στο να ζουν στη σκιά.

Το Kingdom of the Planet of the Apes θα παίξει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.