Kingdom of the Planet of the Apes: Εκρηκτικό το νέο trailer με την Freya Allan της σειράς Witcher

Μήπως το βασίλειο των πιθήκων έχει ημερομηνία λήξης;
12 Φεβρουαρίου 2024 04:50
Kingdom of the Planet of the Apes: Εκρηκτικό το νέο trailer με την Freya Allan της σειράς Witcher

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το νεότερο trailer της νέας ταινίας του franchise "O Πλανήτης των Πιθήκων" με τίτλο "Kingdom of the Planet of the Apes", εν μέσω του Super Bowl 58, όπως σας είχαμε ενημερώσει

Σε αυτό το trailer δίνεται μια νέα ακόμη πιο καταιγιστική και αποκαλυπτική ματιά για την πλοκή της 4ης ταινίας του Planet of the Apes, διότι τα γεγονότα της συνεχίζουν πολλά χρόνια μετά από την εξαιρετική τριλογία του Matt Reeves και το "War for the Planet of the Apes".

Αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Wes Ball (Maze Runner trilogy) ο πλανήτης ανήκει στους πιθήκους ολοκληρωτικά καθώς έχουν χτίσει το δικό τους βασίλειο, με έναν τυραννικό ηγέτη, ο οποίος θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Ένας νεαρός πίθηκος ο Cornelius δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη και ξεκινάει ένα ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα ήξερε για το παρελθόν του, ενώ θα πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των υποδουλωμένων ανθρώπων. 

Ο Cornelius όμως δεν είναι ένας τυχαίος πίθηκος αλλά ο γιος του θρυλικού ηγέτη τους, Ceasar. Παρακάτω θα δείτε το trailer του Kingdom of the Planet of the Apes μαζί με τα νέα posters της ταινίας. 

Δείτε το νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes

Στο Kingdom of the Planet of the Apes πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Freya Allan (“The Witcher”), Owen Teague  (“IT”), Kevin Durand (Locke & Key”), Dichen Lachman, William H. Macy (“Fargo”), Peter Macon (“Shameless”) και Sara Wiseman. Τη σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Wes Ball του "The Maze Runner", ενώ το σενάριο έγραψαν οι Josh Friedman (“War of the Worlds), Patrick Aison (“Prey”), Rick Jaffa και Amanda Silver (“Avatar: The Way of Water”).

Το Kingdom of the Planet of the Apes βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024.