Deadpool 3: Στο πρώτο θεότρελο trailer o Ryan Reynolds είναι ο “Μεσσίας της Marvel“!

Και μάθαμε τον επίσημο τίτλο της “Τρίτης Παρουσίας“ του Deadpool
12 Φεβρουαρίου 2024 02:52
Deadpool 3: Στο πρώτο θεότρελο trailer o Ryan Reynolds είναι ο “Μεσσίας της Marvel“!

Η Marvel Studios παρέμεινε πιστή στο ανεπίσημο ραντεβού που είχε δόσει για το Super Bowl 58, καθώς εν μέσω του μεγάλου τελικού κυκλοφόρησε μέσα από τα διάφορα κανάλια της στα social media, το πρώτο πολυαναμενόμενο trailer του Deadpool 3 ή καλύτερα του "Deadpool & Wolverine" αφού αυτός τελικά θα είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας.

Η πρώτη ματιά στο Deadpool 3 ήταν χορταστική αλλά και πιο φειδωλή ως προς τις απκαλύψεις της από ότι θα περίμεναν οι fans διότι έχει μπόλικο Wade Wilson και Ryan Reynolds αλλά σχεδόν... καθόλου Wolverine του Hugh Jackman. Αυτή η πρώτη ματιά στην μεγάλη επιστροφή του Ryan Reynolds ως Deadpool στήνει περισσότερο την αρχή της πρώτης του περιπέτειας στο Marvel Cinematic Universe, με όλους τους παλιούς φίλους του από το Deadpool 2 αλλά και τη σύντροφό του, να επιστρέφουν κάνοντάς του ένα πάρτι γενεθλίων. 

Εκεί σκάει η TVA που επιβεβαιώνει την πολύ μεγάλη συμμετοχή που θα έχει στο Deadpool & Wolverine, καθώς ο Wade Wilson κλητεύεται στα γραφεία της. Εκεί συναντάει τον Paradox, έναν υψηλόβαθμο TVA Agent που τον υποδύεται ο Matthew McFadyen (Succession), ο οποίος δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Wade: να γίνει ένας ήρωας ανάμεσα σε όλους τους άλλους. 

Ο Deadpool αυτοκυρήσσεται ως ο "Μεσσίας της Marvel" (ή Marvel Jesus όπως αυτοαποκαλείται) και μάλλον σκοπό θα έχει να σώσει το κινηματογραφικό της σύμπαν. Μετά από μερικές πού εντυπωσιακές σκηνές δράσης παίρνουμε μια εξαιρετικά σύντομη αι κλεφτή ματιά από τη συνάντηση του Merc with a Mouth με τον Wolverine.

Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική ταινία της για όλο το 2024.

Δείτε το teaser trailer του Deadpool & Wolverine

Αυτή είναι η πρώτη teaser αφίσα της ταινίας: 

 

Να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024