Doctor Strange 2: Κάτι σαν και αυτό δε θα έχουμε ξαναδεί στο MCU

Οπτικά θα ξεχωρίζει και θα "είναι πολύ Sam Raimi"
07 Ιουνίου 2021 08:40
Doctor Strange 2: Κάτι σαν και αυτό δε θα έχουμε ξαναδεί στο MCU

Ο Michael Waldron είναι ο σεναριογράφος του Doctor Strange in the Multiverse of Madness και επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για την sequel ταινία. Αρχικά, αναφέρει πώς εμπνεύστηκε από τις εκπομπές του Anthony Bourdain και το Indiana Jones, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή η ταινία είναι τελείως διαφορετική από αυτό που περιμένετε. Ειδικά όσον αφορά την φωτογραφία, η οποία θα είναι κάτι εντελώς φρέσκο.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι το Doctor Strange 2 δε θα μοιάζει με τίποτα σε σχέση με αυτά που έχουν δει οι fans γενικά στο MCU. Για αυτό ευθύνεται ο διευθυντής φωτογραφίας John Mathieson, που προηγουμένως έχει δουλέψει στο Gladiator -έλαβε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, αλλά και το Logan. Ο Waldron αποκάλυψε πώς “η ταινία είναι απίστευτη οπτικά και τελείως συναρπαστική".

Νομίζω ότι λουκ της ταινίας θα είναι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε δει στο σύμπαν του MCU στο παρελθόν.

Ωστόσο, ο Waldron δεν μίλησε περισσότερο σχετικά με το λόγο που το Doctor Strange In the Multiverse of Madness θα είναι «ξεχωριστό οπτικά».

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε και ένα επίσημο art από την ταινία, το οποίο δόθηκε σαν αναμνηστικό δώρο στο συνεργείο και τους συντελεστές της. Σε αυτό αποκαλύπτονται οι νέες στολές των πρωταγωνιστών, όπως αυτή της Scarlet Witch, του Doctor Strange αλλα και της America Chavez::

Στο cast πέραν των Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen θα συμμετέχουν οι Benedict Wong, Rachel McAdams και Chiwetel Ejiofor, μαζί με τη νέα προσθήκη της Xochitl Gomez ως America Chavez. Όλως τυχαίως ο "Sorcerer Supreme" του Cumberbatch θα παίξει και στο πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home ως μέντορας του Peter Parker του Tom Holland.

To Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2022.