Scarlett Johansson και Florence Pugh σε μια νέα σκηνή του Black Widow που κόβει την ανάσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μια καταδίωξη μεταξύ "Natasha", "Yelena" και "Taskmaster"
17 Μαΐου 2021 17:06
Scarlett Johansson και Florence Pugh σε μια νέα σκηνή του Black Widow που κόβει την ανάσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την ανακοίνωση πως το Black Widow μετακομίζει σε υβριδικό πλάνο κυκλοφορίας υποστηρίζοντας τόσο τις αίθουσες όσο και το Disney Plus, η Marvel Studios προσπαθεί να επαναπροωθήσει την ταινία. Αποτελεί άλλωστε το πρώτο φιλμ του Phase 4 του MCU, που έλαβε αμέτρητες φορές καθυστέρηση λόγω της πανδημίας. 

Ενόψει της πρεμιέρας του τον Ιούλιο, δόθηκε ένα νέο βίντεοκλιπ με απόσπασμα από τη solo περιπέτεια της Natasha Romanoff, η οποία αναμένεται να αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν της. Σε αυτό η Scarlett Johansson μαζί με την Yelena Belova της Florence Pugh βρίσκονται στο κατώφλι του Taskmaster, που τις καταδιώκει μανιωδώς σε μια σκηνή που κόβει την ανάσα.

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: David Harbour ως Red Guardian, την Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και οι O-T FagbenleWilliam Hurt και Ray Winstone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Cate Shortland γνωστή για τη δουλειά της στα "Lore" και "Berlin Syndrome", σε σενάριο του Eric Pearson. 

Το Black Widow αναμένεται να προβληθεί σε Disney Plus (Premier Access - $29.299 έξτρα χρέωση) όπου υποστηρίζεται και σε κινηματογράφους.