Αυτή η σκηνή από το Conjuring 3 σάς προετοιμάζει για πολλά jumpscares! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Warrens επιστρέφουν!
17 Μαΐου 2021 11:57
Αυτή η σκηνή από το Conjuring 3 σάς προετοιμάζει για πολλά jumpscares! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον μετράμε αντίστροφα για το The Conjuring: The Devil Made Me Do It, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο για καλοκαιρινά...jumpscares! Η Warner Bros. ετοιμάζεται πλέον πυρετωδώς για να πάνε όλα καλά στην προβολή της ταινίας, η οποία θα είναι λιγάκι διαφορετική από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Η τρίτη ταινία θα ακολουθήσει ξανά τους παραφυσικούς ερευνητές Ed (Patrick Wilson) και Lorraine Warren (Vera Farmiga) να αναλαμβάνουν την εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα υπόθεση του Arne Johnson, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι τον είχε κυριεύσει ένας δαίμονας στην απολογία για τις ανθρωποκτονίες του. Μάλιστα, η υπόθεση αυτή που είχε σοκάρει την κοινωνία είχε μετονομαστεί σε “The Devil Made Me Do It”, εξού και το πώς προέκυψε η ονομασία του τρίτου φιλμ.

Τώρα, κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ από την ταινία, με την Lorraine να αναζητά στοιχεία για την υπόθεση σε ένα δάσος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και στο HBO Max στις 4 Ιουνίου.