Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα είναι γιγαντιαίο - Φέτος τα γυρίσματα

Ο James Gunn το επιβεβαίωσε
06 Απριλίου 2021 11:16
Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα είναι γιγαντιαίο - Φέτος τα γυρίσματα

Είναι πηγμένος στη δουλειά ο James Gunn και φαίνεται αυτό τόσο από το The Suicide Squad που αναμένεται τον Αύγουστο και πρόσφατα πήραμε μια πρώτη χορταστική γεύση, όσο και από το τι έπεται στο πρόγραμμά του. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την σειρά "Peacemaker" με τον John Cena για το HBO Max και την DC Films και αμέσως μετά θα επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια της Marvel Studios. Ο διάσημος σκηνοθέτης επιβεβαίωσε πως το άκρως αναμενόμενο Guardians of the Galaxy 3 θα ξεκινήσει φέτος τα γυρίσματά του, μέσα από ένα σύντομο σχόλιο στο Twitter, κάτι για το οποίο ο Dave Bautista (Drax) είχε αναφέρει από τον περασμένο Δεκέμβριο:

Ένας διψασμένος fan της Marvel ήθελε ένα μικρό tease για το GotG Vol. 3, καθώς είχαμε ένα μπαράζ υλικού από τη Marvel με νέο trailer της Black Widow (9 Ιουλίου) και LOKI (11 Ιουνίου). Ο Gunn δεν χάλασε χατήρι και ανέφερε πως "Δεν είμαι σίγουρος εάν ο γαλαξίας είναι αρκετά μεγάλος για όλη αυτήν την μαγεία. Αυτό. Θα. Είναι. Γιγαντιαίο":

Τον Star-Lord και τους υπόλοιπους Guardians αναμένεται να τους δούμε στο πολυαμενόμενο Thor: Love & Thunder, καθώς οι βασικοί ηθοποιοί εθεάθησαν στα γυρίσματά της. 

Εκτός του "Vol. 3" παράλληλα θα γυρίσει και το "Holiday Special" επεισόδιο των "Guardians", το οποίο θα προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2022 στην πλατφόρμα του Disney Plus. Άλλωστε το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του 2023, προς το παρόν.