Star Wars: Κλείνει το μάτι η Disney για την επιστροφή του Mace Windu;

Δεν ευχήθηκε ένα απλό "Χρόνια Πολλά" στον Samuel Jackson
24 Δεκεμβρίου 2020 12:35
Star Wars: Κλείνει το μάτι η Disney για την επιστροφή του Mace Windu;

Η 2η σεζόν του The Mandalorian επιφύλασσε τόσες πολλές εκπλήξεις από χαρακτήρες του ευρύτερου σύμπαντος του Star Wars, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στο συγκλονιστικό φινάλε και το οποίο ξεπέρασε ακόμη και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες των fans. Με την γενικότερη "Marvelοποίηση" του Star Wars μέσω των σειρών του Disney Plus, το σύμπαν θα επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό, τόσο που ίσως να ψήνεται μια ακόμη επιστροφή χαρακτήρα από την prequel τριλογία. 

Ενός ο οποίος φημολογείται εδώ και καιρό ότι δεν τον είδαμε για τελευταία φορά. Τα επίσημα social media του Star Wars franchise ευχήθηκαν πριν μερικές μέρες στον Samuel L. Jackson για τα γενέθλιά του, αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων είναι πως η λεζάντα δεν ήταν απλώς "χρόνια πολλά":

Αφήνει μήπως η Lucasfilm να εννοηθεί ότι τελικά ο Mace Windu ζει και θα επιστρέψει σε κάποιο από τα επερχόμενα spinoffs ή θα πρωταγωνιστήσει στη δική του σειρά στο Disney Plus; Στη λεζάντα γράφει: "Το πάρτι δεν τελείωσε, αυτό είναι μόνο η αρχή! Στέλνουμε τα χρόνια μας πολλά στον Samuel Jackson".

Φυσικά η λεζάντα αναφέρεται -για όσους θυμούνται- από το "Episode II: Attack of the Clones" όταν ο Mace Windu ήρθε αντιμέτωπος με τους Count Dooku και Jango Fett και είπε την ατάκα "Το πάρτι τελείωσε". 

Ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε είναι σα να κλείνει η Disney το μάτι στους fans για την επιστροφή του λατρεμένου Jedi Master και του μοναδικού με μωβ lightsaber. To μόνο σίγουρο είναι πως δεν αφέθηκε κατά τύχη αυτή η ανάρτηση. 

Υποθετικά και βάσει του πως ταιριάζει το timeline του Star Wars, θα μπορούσε να εμφανιστεί στο "Obi-Wan Kenobi" που διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά το "Revenge of the Sith". Άλλωστε η επιστροφή του Hayden Christensen ως Darth Vader είναι δεδομένη και το ενδεχόμενο μιας ακόμη από τα prequels θα προκαλούσε ντελίριο στους fans.