Κλεφτή ματιά στο πλατό της νέας Netflix ταινίας με τον Ryan Reynolds

Εκεί όπου ο Deadpool είναι γιος του Hulk και συναντούν και την Gamora
30 Νοεμβρίου 2020 10:25
Κλεφτή ματιά στο πλατό της νέας Netflix ταινίας με τον Ryan Reynolds

Το Netflix έδωσε μια πρώτη -κλεφτή- ματιά στην επερχόμενη time-travel θεματολογίας ταινία του με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds. Βασικά, το Netflix επέτρεψε στον λατρεμένο ηθοποιό να δημοσιεύσει μερικές backstage φωτογραφίες από το "The Adam Project", όπως θα ονομάζεται η ταινία, μέσα από τα social media του:

Η sci-fi ταινία μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων της όπως μας ενημερώνει ο Reynolds, με τη παραγωγή να τηρεί κατά γράμμα τα μέτρα κατά του COVID-19. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Reynolds πλάι στον μικρό Walker Scobell που θα παίξει την νεαρή βερσιόν του χαρακτήρα του Reynolds, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος με τον σκηνοθέτη της ταινίας Shawn Levy (Stranger Things). 

Το σενάριο της θέλει τον Reynolds να πρέπει να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να ενώσει τις δυνάμεις του με τον 13χρονο εαυτό του, ούτως ώστε να βρει τον χαμένο του πατέρα. 

Αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού είναι το λαμπερό cast της ταινίας με έντονο άρωμα από το MCU της Marvel καθώς ο "Deadpool" θα παίξει τον γιο του Hulk ενώ θα συναντήσουν και την Gamora των "Guardians of the Galaxy". Ναι, ο Mark Ruffalo θα υποδυθεί τον πατέρα του Reynolds στην προκειμένη και θα συναντήσουν και την Zoe Saldana. Επίσης, συμπρωταγωνιστούν οι Catherine Keener αλλά και η Jennifer Garner