Και το Spider-Man 3 αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Michael Giacchino

Θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την τριλογία του Tom Holland
23 Νοεμβρίου 2020 10:27
Και το Spider-Man 3 αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Michael Giacchino

Μια ακόμη επιστροφή που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της Spider-Man τριλογίας του Tom Holland θα γίνει, όμως αυτή τη φορά πίσω από τις κάμερες. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος συνθέτης με Emmy, Oscar και Grammy βραβεία, Michael Giacchino θα αναλάβει το soundtrack του Spider-Man 3, έχοντας γράψει μουσική τόσο για το Spider-Man: Homecoming αλλά και το Spider-Man: Far From Home

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Giacchino μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, με ένα σχόλιο στην φωτογραφία με τον Spidey του Holland να φοράει διπλή μάσκα, γράφοντας "χαίρομαι που επιστρέφω και πάλι σπίτι μου":

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Giacchino θα τιμήσει ξανά τη Marvel καθώς ανέλαβε και τη μουσική του Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Για την ιστορία, ο Giacchino έχει μακρά ιστορία με τη Disney αφού η πρώτη του κινηματογραφική δουλειά ήταν στο "The Incredibles" του Brad Bird, έπειτα ανέλαβε τη μουσική του "Ψηλά στον Αέρα" (Up!) με το οποίο απέσπασε και το χρυσό αγαλματίδιο της Ακαδημίας. Είναι υπεύθυνος επίσης για τη reboot τριλογία του "Star Trek" του J.J. Abrams, ενώ δοκίμασε τις δυνάμεις του και στο σύμπαν του Star Wars με το "Rogue One". 

Για το Spider-Man 3 γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχει ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, παίρνοντας το ρόλο του νέου μέντορά του, μετά τους Robert Downey Jr/ Iron Man στο "Homecoming" και τον Samuel L. Jackson/ Nick Fury στο "Far From Home". Μαζί του και ο Jamie Foxx θα επιστρέψει στο ρόλο του Electro από το "The Amazing Spider-Man 2", ενώ έντονες φήμες θέλουν τους άλλους δύο Spidey, δηλαδή τους Tobey Maguire και Andrew Garfield να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το ατιτλοφόρητο ακόμα "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.