Στα γυρίσματα του Spider-Man 3 ο Tom Holland χαλαρώνει και βγάζει story (EΙΚΟΝΑ)

Άνετος φορώντας τη στολή του ο 24χρονος αστέρας της ταινίας
14 Νοεμβρίου 2020 09:28
Στα γυρίσματα του Spider-Man 3 ο Tom Holland χαλαρώνει και βγάζει story (EΙΚΟΝΑ)

Αυτό το παλικάρι δε θα σταματήσει να teaseάρει τους fans του, ειδικά από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Spider-Man 3 έχει ταράξει το Instagram, είτε αυτό είναι φωτογραφίες με...διπλή μάσκα είτε ο υπερενθουσιασμός του για τον ρόλο. Το σίγουρο είναι πως ο Tom Holland το ζει κυριολεκτικά σαν να είναι ο Peter Parker. 

Αυτόν τον καιρό η παραγωγή του sequel του "Far From Home" βρίσκεται στην Ατλάντα της Georgia για τα γυρίσματα και παρά τις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου ρόλου πάντα υπάρχουν στιγμές χαλάρωσης. Σε μια από αυτές ο 24χρονος αστέρας ανέβασε σε Instagram Story μια φωτογραφία, όπου αράζει στον καναπέ και φορώντας τη κοκκινόμαυρη στολή του Spidey, βλέπει ένα τουρνουά γκολφ. 

Φυσικά, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν αποκαλύπτει τίποτα μιας και φαίνεται πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για αν γίνουν τέτοιου είδους teasers. Αφήστε που ο Holland είναι επιρρεπής στα leaks, επομένως το PR τμήμα της Marvel Studios δε θέλει παραπάνω πονοκεφάλους, πέραν του πως θα ξεπεράσει τα προβλήματα του κορωνοϊού και να κυκλοφορήσουν οι Phase 4 ταινίες του MCU. 

Για το Spider-Man 3 γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχει ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, παίρνοντας το ρόλο του νέου μέντορά του, μετά τους Robert Downey Jr/ Iron Man στο "Homecoming" και τον Samuel L. Jackson/ Nick Fury στο "Far From Home". Μαζί του και ο Jamie Foxx θα επιστρέψει στο ρόλο του Electro από το The Amazing Spider-Man 2, ενώ έντονες φήμες θέλουν τους άλλους δύο Spidey, δηλαδή τους Tobey Maguire και Andrew Garfield να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το ατιτλοφόρητο ακόμα "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.