Ο Mads Mikkelsen διψά για ακόμη μια γύρα στη νέα του ταινία, Another Round (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φιλμ του Thomas Vinterberg έρχεται τελικά τον Δεκέμβριο
11 Νοεμβρίου 2020 22:27
Ο Mads Mikkelsen διψά για ακόμη μια γύρα στη νέα του ταινία, Another Round (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο trailer του Another Round δόθηκε στη δημοσιότητα και εκτός από μια νέα ματιά, μάθαμε και πότε θα προβληθεί στους κινηματογράφους -όσο δύσκολο και αν είναι αυτό εν μέσω της πανδημίας για μια indie παραγωγή. Πρόκειται για τη νέα συνεργασία του Thomas Vinterberg με τον Mads Mikkelsen, οι οποίοι στο παρελθόν μας έχουν χαρίσει τα "Submarino" και "The Hunt". 

Εδώ η ομάδα του "Hunt" επιστρέφει και στο σενάριο συναντάμε επίσης τον Tobias Lindholm, μαζί με τον Vinterberg. Το φιλμ αποτέλεσε μια από τις επίσημες επιλογές του Φεστιβάλ Καννών 2020 και είναι ανάμεσα στις ταινίες που οι σινεφίλ θα πρέπει να έχουν στη watchlist τους.  

Μπορεί κανείς να ζήσει καλύτερα εάν διατηρεί μια συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο σώμα του; Ο Mikkelsen και η παρέα του, που είναι όλοι καθηγητές λυκείου στο επάγγελμα, θέτουν αυτό το ερώτημα και αποφασίζουν να πειραματιστούν και να καταγράψουν μάλιστα τις επιπτώσεις. Θα πίνουν τόσο όσο αναφέρει το πείραμα και μόνο στις εργάσιμες ώρες τους. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως νομίζουν και το σχέδιό για να ζήσουν λίγο καλύτερα τις ζωές τους, θα πάρει τοξικές διαστάσεις. 

Μαζί με τον Mikkelsen συμπρωταγωνιστούν οι: Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie, Susse Wold, και Helene Reingaard Neumann.

Το Another Round αναμένεται να βγει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 4 Δεκεμβρίου και στις 18 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει μέσω VOD υπηρεσιών.