Το trailer του Indiana Jones 5 είναι εδώ και ο Harrison Ford δίνει ρέστα!

Ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας
01 Δεκεμβρίου 2022 23:43
Το trailer του Indiana Jones 5 είναι εδώ και ο Harrison Ford δίνει ρέστα!

Η Lucasfilm έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το Indiana Jones 5 με πρωταγωνιστή -φυσικά- τον Harrison Ford. Το νέο φιλμ του franchise απέκτησε πλέον την επίσημη ονομασία του, η οποία είναι Indiana Jones and the Dial of Destiny, καθώς και την ημερομηνία που θα παίξει στους κινηματογράφους.

Έτσι, ο θρυλικός “Indy” θα έρθει στη μεγάλη οθόνη στις 30 Ιουνίου 2023 για μία μοναδική περιπέτεια. Όσον αφορά την πλοκή, ο Ford θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Steven Spielberg που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise.

Η επίσημη αφίσα:

Να σας πούμε κάπου εδώ ότι το 5ο κεφάλαιο έχει ένα υπέρλαμπρο cast που αποτελείται από τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Pain and Glory), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Shaunette Renee Wilson (Black Panther), Thomas Kretschmann (Das Boot), Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Boyd Holbrook (Logan), Oliver Richters (Black Widow), Ethann Isidore (Mortel) και Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore).

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.