Indiana Jones 5: O Mads Mikkelsen λέει πως ο Harrison Ford είναι ένα “τέρας”

Με την καλή έννοια!
18 Απριλίου 2022 12:30
Indiana Jones 5: O Mads Mikkelsen λέει πως ο Harrison Ford είναι ένα “τέρας”

Ο Mads Mikkelsen προμοτάρει αυτό το διάστημα τη νέα του ταινία “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” και μεταξύ άλλων μίλησε στο THR για το επερχόμενο Indiana Jones. Το επόμενο καλοκαίρι πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του franchise, με τον Mikkelsen να παίζει -όπως λένε οι φήμες- τον κακό της ταινίας.

Το Indiana Jones 5 δε θα έρθει σε σκηνοθεσία του Steven Spielberg, αλλά με τον σκηνοθέτη των Logan και Walk the Line, James Mangold, να αναλαμβάνει τα ηνία. Ωστόσο, ο Mikkelsen δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει πτώση στην ποιότητα ή στην αλλαγή του “τόνου”, καθώς είπε ότι ο Mangold τιμά το στιλ του Spielberg. Μάλιστα, ο ίδιος ο Mikkelsen είναι μεγάλος fan του franchise και θεωρεί το “Raiders of the Lost Ark” ως μία από τις αγαπημένες του ταινίες.

Ο Harrison Ford εξακολουθεί να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, αφού εκτός από υπερπαραγωγές στη μεγάλη οθόνη, πρόσφατα υπέγραψε να εμφανιστεί και στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέστε πως τα βγάζει πέρα ο 79χρονος ηθοποιός, ο Mikkelsen λέει πως ο Ford είναι ένα “τέρας”, με την καλή έννοια.

Θυμάμαι την πρώτη μέρα που κάναμε τα γυρίσματα. Ήταν νυχτερινό γύρισμα και σταματήσαμε στις 5 το πρωί. Ο Harrison Ford πήρε απλά το ποδήλατό του και έκανε 50 χιλιόμετρα στο βουνό. Ο Harrison Ford είναι ένα τέρας. Ένα πολύ ωραίο τέρας.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου 2023.