O Mads Mikkelsen μιλά για την χαοτική αντικατάσταση του Johnny Depp στο Fantastic Beasts 3

Και για το τι έκανε τον δικό του Grindelwald να διαφέρει
16 Απριλίου 2022 11:39
O Mads Mikkelsen μιλά για την χαοτική αντικατάσταση του Johnny Depp στο Fantastic Beasts 3

Ο Mads Mikkelsen αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη στο The Hollywood Reporter το παρασκήνιο του πως ανέλαβε τον ρόλο του Grindelwald στο Fantastic Beasts 3

Μίλησε για το πόσο χαοτική ήταν η διαδικασία του casting του Grindelwald στο "The Secrets of Dumbledore" λέγοντας πως είχε μόλις δύο μέρες να αποφασίσει εάν θα δεχόταν τον ρόλο. Επίσης είπε πως ήθελε να βάλει τη δική του στάμπα σε έναν ρόλο που ο Johnny Depp είχε υποδυθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο:

Δεν θέλεις να αντιγράψεις όλα όσα έκανε ο Depp, αυτό θα ήταν δημιουργική αυτοκτονία. Ακόμα κι αν ο ρόλος έχει ερμηνευτεί στην τελειότητα θέλεις να τον κάνεις δικό σου, αλλά και πάλι πρέπει να χτίσεις μια γέφυρα μεταξύ του τι προϋπήρχε και του τώρα. 

Αναφέρθηκε επίσης σε μια αγαπημένη του σκηνή από το Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore και συγκεκριμένα την εναρκτήρια όπου ο Grindelwald πίνει τσάι με τον Dumbledore. Χαρακτηριστικά είπε: 

Βάζουν στην άκρη το ότι είναι μάγοι και είναι απλώς δύο ενήλικες με ένα γεμάτο πόνο και πανέμορφο παρελθόν. Το παρελθόν προφανώς σημαίνει τα πάντα για αυτούς αλλά είναι γεμάτο με απογοητεύσεις. Θέλαμε να βάλουμε αυτή τη ζεστή σκηνή πριν θέσουμε το δίλημμα. 

Στο cast της ταινίας που σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates βρίσκονται οι: Eddie RedmayneJude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner και Ezra Miller.

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.