Ο Mads Mikkelsen φημολογείται για μεγάλη επιστροφή στο MCU

Φωτιά στις φήμες για τον επόμενο μεγάλο κακό της Marvel Studios στην μετά-Jonathan Majors εποχή
23 Δεκεμβρίου 2023 12:38
Ο Mads Mikkelsen φημολογείται για μεγάλη επιστροφή στο MCU

Το πλήγμα του Jonathan Majors και της απόλυσής του ήταν ένα ενδεχόμενο που η Marvel Studios φάνηκε να αναμένει εδώ και καιρό, έχοντας καταστρώσει ένα Plan B σε περίπτωση που ο Kang the Conqueror έπρεπε να βγει από τη μέση. Το τι θα γίνει βέβαια δεν το γνωρίζουμε. με όλο αυτό το στήσιμο του χαρακτήρα μέσα από δύο σεζόν του "LOKI" και ένα Ant-Man and the Wasp: Quantumania που τον έχτισαν ως τον επόμενο μεγάλο κακό του MCU. 

Οι νεότερες φήμες όμως φαίνεται να δείχνουν που θα κινηθεί η Marvel, όσον αφορά την αντικατάσταση του Jonathan Majors με ένα πολύ μεγαλύτερο και γνωστό όνομα του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τις φήμες που μεταφέρει ο γνωστός insider @DanielRPK μέσα από το Patreon του, ο Mads Mikkelsen βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Marvel Studios και τη Disney για να επιστρέψει στο MCU σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο

Και λέμε "να επιστρέψει" διότι αν θυμάστε είχε παίξει ήδη μια φορά τον κακό της πρώτης ταινίας του Doctor Strange, τον Kaecilius, που θα έλεγε κανείς ότι ο Mikkelsen χαραμίστηκε αν λάβουμε υπόψιν το τεράστιο ταλέντο και υποκριτικό εύρος του. 

Οι φήμες όμως πάνε ένα βήμα παραπέρα καθώς εδώ και καιρό ακούγεται ότι το MCU θα κάνει... μπάσιμο και θα φέρει στο προσκήνιο τον άλλο μεγάλο villain που έχει στο τσεπάκι του και ακούει στο όνομα Viktor von Doom ή αλλιώς Doctor Doom.

Ακούγεται έντονα λοιπόν ότι ο Mads Mikkelsen θα υποδυθεί τον Dr. Doom για το υπόλοιπο του Infinity Saga της Marvel και είτε θα τον γνωρίσουμε στο Avengers 5 (που δε θα λέγεται "The Kang Dynasty") είτε στην ταινία Fantastic Four με τον Pedro Pascal ως Reed Richards. 

O Mikkelsen είχε περάσει από οντισιόν για τον Dr. Doom την εποχή που η 20th Century Fox έφτιαχνε το "καταραμένο" Fantastic Four του 2015, αλλά τελικά έδωσε τον ρόλο στον Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes, Servant). Επομένως αν επαληθευθούν οι φήμες τότε η ιστορία θα έχει κάνει τον κύκλο της.