Η σειρά του Hannibal θα επιστρέψει κάποια στιγμή σύμφωνα με τον Mads Mikkelsen

Όλοι θέλουν μια νέα σεζόν
04 Φεβρουαρίου 2024 20:38
Η σειρά του Hannibal θα επιστρέψει κάποια στιγμή σύμφωνα με τον Mads Mikkelsen

Το Hannibal είναι μια σειρά τρόμου που κυκλοφόρησε το 2013 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το σόου του NBC ήρθε από τον Bryan Fuller με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Hugh Dancy στο ρόλο του Will Graham, αλλά και τον Mads Mikkelsen στο ρόλο του Dr. Hannibal Lecter. Το σόου ολοκληρώθηκε το 2015 ύστερα από 39 επεισόδια, αλλά σύμφωνα με νέες δηλώσεις, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε μία ακόμη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mads Mikkelsen έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Business Insider λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι κρυφό ότι εκείνος, αλλά και όλο το επιτελείο της σειράς, θα ήθελαν μία ακόμα σεζόν.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Δεν είναι μυστικό ότι όλοι εμείς που ήμασταν μέρος του cast, αλλά και ο ίδιος ο Bryan Fuller θέλουμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να συμβεί τελικά κάποια στιγμή γιατί μεγαλώνουμε, σωστά; Αλλά η ίδια η ιστορία μπορεί να ειπωθεί και με μεγαλύτερης ηλικίας χαρακτήρες έτσι; Μπορεί να έχει αυτό το “jump”, το οποίο είναι εντάξει. Άρα, το παν είναι να βρεις ένα νέο σπίτι για αυτό. Μας αρέσει αυτή η σειρά και φαίνεται ότι αρέσει και σε πολλούς άλλους.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε τι πιστεύει ότι έχει συμβεί μετά το φινάλε της σειράς με εκείνον να λέει:

Ο Bryan έχει μερικές ιδέες, οπότε δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι, σε περίπτωση που ξεκινήσουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι χαρακτήρες Hannibal και Will Graham τα κατάφεραν με κάποιο τρόπο.

Η σειρά βασίζεται σε χαρακτήρες και στοιχεία που εμφανίζονται στα μυθιστορήματα του Τόμας Χάρις και εστιάζει στη σχέση του ειδικού ερευνητή του FBI Will Graham (Hugh Dancy) με τον Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), έναν ιατροδικαστικό ψυχίατρο προορισμένο να γίνει ο πιο πονηρός εχθρός του Γκράχαμ και, ταυτόχρονα, το μόνο άτομο που μπορεί να τον καταλάβει.

Η περίληψη του Hannibal έλεγε τα εξής:

Ο πράκτορας του FBI Γουίλ Γκράχαμ προσλαμβάνεται από τον Τζακ Κρόφορντ, τον επικεφαλή των επιστημών της συμπεριφοράς του FBI, προκειμένου να βοηθήσει στην διερεύνηση ενός κατά συρροή δολοφόνου στη Μινεσότα. Με την έρευνα αυτήν να βαραίνει πολύ τον Γκράχαμ, ο Κρόφορντ αποφασίζει να τον εποπτεύσει ο ιατροδικαστικός ψυχίατρος Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ. Αρχικά, ο Λέκτερ - ο οποίος είναι κρυφά κανίβαλος και κατά συρροήν δολοφόνος - εργάζεται για να χειριστεί το FBI από μέσα, αλλά ο δεσμός που δημιουργείται ανάμεσα στον Λέκτερ και τον Γκράχαμ αρχίζει να απειλεί την παραμονή του στο FBI. Ο Λέκτερ γοητεύεται από την ικανότητα του Γκράχαμ να συμπάσχει με τους ψυχοπαθείς δολοφόνους, και προσπαθεί να ξεπεράσει τα όρια της εύθραυστης λογικής του Γκράχαμ προκειμένου να τον μετατρέψει σε δολοφόνο ο ίδιος.

Η σειρά απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και το οπτικό στυλ της σειράς να επαινούνται κυρίως από τους κριτικούς. Εσείς θα θέλατε μια 4η σεζόν για το Hannibal; Πείτε μας στα σχόλια!