Ένα άλλο είδος τρόμου; Δείτε υλικό από τα γυρίσματα του The Conjuring 3 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα μας πει μια εντελώς διαφορετική και νέα ιστορία
27 Οκτωβρίου 2020 12:31
Ένα άλλο είδος τρόμου; Δείτε υλικό από τα γυρίσματα του The Conjuring 3 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια του Conjuring franchise, με σκοπό να ξεκινήσει το ζέσταμα του hype ενόψει του threequel, με τίτλο The Conjuring: The Devil Made Me Do It.

Η τρίτη ταινία θα ακολουθήσει ξανά τους παραφυσικούς ερευνητές Ed (Patrick Wilson) και Lorraine Warren (Vera Farmiga) να αναλαμβάνουν την εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα υπόθεση του Arne Johnson, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι τον είχε κυριεύσει κάποιος δαίμονας όταν εξηγούσε το κίνητρο για τις ανθρωποκτονίες του.

Ναι, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε συνέντευξη με τον Johnson να εξηγεί πώς ένας δαίμονας τον «έβαλε» να σκοτώσει κάποιον άλλον άνθρωπο. Ο James Wan που λειτουργεί ως παραγωγός στην 3η ταινία, αναφέρει ότι ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό με το The Devil Made Me Do It:

Ήθελα το The Conjuring 3 να φύγει εντελώς από τη θεματολογία ενός στοιχειωμένου σπιτιού. Έπρεπε να πάει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Σε κάτι που δεν έχουμε ξανά δει στον κόσμο του Conjuring.

Το υλικό από το σετ που θα βρείτε παρακάτω καθιστά πολύ σαφές ότι κατευθυνόμαστε σταθερά στη δεκαετία του 1980 και η ταινία θα εξερευνήσει πτυχές της εν λόγω ασυνήθιστης υπόθεσης.

Ο παραγωγός, Peter Safran, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θέλαμε η νέα μας ταινία να έχει την αίσθηση των Conjuring, αλλά ταυτόχρονα να βεβαιωθούμε ότι θα πούμε μια εντελώς νέα ιστορία. Νομίζουμε ότι η ιστορία του Arne Johnson αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage ολόκληρου του franchise παρακάτω:

Το The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Ιουνίου του 2021.