Ο μύθος του Candyman θα στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες το κατακαλόκαιρο!

Έκλεισε η ημερομηνία προβολής του πονήματος της Nia DaCosta
22 Οκτωβρίου 2020 08:22
Ο μύθος του Candyman θα στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες το κατακαλόκαιρο!

Το 2020 συνεχίζει να είναι μεγάλο πλήγμα και για τη βιομηχανία του κινηματογράφου, αφού από τις αρχές της χρονιάς και συγκεκριμένα της πανδημίας, είδαμε αμέτρητες εταιρίες να καθυστερούν ή ακόμα και να αναβάλλουν τις πρεμιέρες των ταινιών τους, με τα σινεμά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Το ίδιο συνέβη και με το Candyman της Universal Pictures και της MGM που αρχικά ήταν να προβληθεί -περίπου- στις αρχές του έτους, αλλά πήρε τρεις αναβολές.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το project της Nia DaCosta θα χάσει το ραντεβού του για το 2020 και πλέον θα έρθει το 2021, χωρίς όμως, να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία. Πλέον, η διάσημη αμερικανική εταιρία παραγωγής γνωστοποίησε ότι το Candyman αναμένεται να προβληθεί παγκοσμίως στις 27 Αυγούστου του 2021.

Στην υπόθεση του φιλμ θα δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό, Yahya Abdul-Mateen II, στο ρόλο ενός καλλιτέχνη που ζει στο Σικάγο και ενθουσιάζεται με την τοπική ιστορία και τους αστικούς θρύλους, ειδικά όταν ακούει για τον Candyman. Πλάι του θα παίξουν και οι Teyonah Parris (Chi-raq), Colman Domingo (Selma), και Nathan Jarrett-Stewart (Misfits).