Το νέο trailer του “Candyman” σε προειδοποιεί να μην πεις το όνομά του

Τον Αύγουστο η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας τρόμου
23 Ιουνίου 2021 20:03
Το νέο trailer του “Candyman” σε προειδοποιεί να μην πεις το όνομά του

Η Universal Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το 2ο, επίσημο trailer του επερχόμενου θρίλερ, Candyman. Η ταινία που αρχικά ήταν να κάνει πρεμιέρα το 2020, έρχεται πλέον τον ερχόμενο Αύγουστο, στους κινηματογράφους.

Το νέο βίντεο εστιάζει στον χαρακτήρα του Candyman, όπου ο μύθος αναφέρει ότι σκοτώθηκε από την αστυνομία, όταν αστυνομικοί είχαν την υποψία ότι έβαζε ξυράφια σε καραμέλες παιδιών. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται  για τον «πνευματικό διάδοχο» του ομώνυμου φιλμ του 1992.

Στη σκηνοθεσία η Nia DaCosta.

Στην υπόθεση του φιλμ θα δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό, Yahya Abdul-Mateen II, στο ρόλο ενός καλλιτέχνη που ζει στο Σικάγο και ενθουσιάζεται με την τοπική ιστορία και τους αστικούς θρύλους, ειδικά όταν ακούει για τον Candyman. Πλάι του θα παίξουν και οι Teyonah Parris (Chi-raq), Colman Domingo (Selma), και Nathan Jarrett-Stewart (Misfits). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Nia DaCosta του Little Woods και σε παραγωγή του Jordan Peele.

Το Candyman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου στους κινηματογράφους. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.