Το Candyman καθυστερεί για δεύτερη φορά

Για ακόμη έναν μήνα
09 Ιουλίου 2020 10:40
Το Candyman καθυστερεί για δεύτερη φορά

Πριν μια εβδομάδα είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα μικρής διάρκειας νέο trailer για το Candyman, ώστε να προμοτάρει την κυκλοφορία του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η ρευστή κατάσταση της πανδημίας όμως, φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων την Universal Pictures η οποία σήμερα ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει το Candyman για δεύτερη φορά, όπως έκανε και με τα Halloween Kills και Halloween Ends

Έτσι το reboot του κλασικού φιλμ τρόμου του 1992 σε παραγωγή του Jordan Peele θα κάνει έναν παραπάνω μήνα για να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα το δούμε στις 16 Οκτωβρίου 2020. 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Nia DaCosta του Little Woods με τον Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) στο ρόλο ενός καλλιτέχνη που ζει στο Σικάγο και ενθουσιάζεται με την τοπική ιστορία και τους αστικούς θρύλους, ειδικά όταν ακούει για τον Candyman από τον οποίο αρχίζει και αντλεί έμπνευση στα έργα του. Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι: Teyonah Parris (Chi-raq), Colman Domingo (Selma), και Nathan Jarrett-Stewart (Misfits).