Πείτε πέντε φορές τη λέξη “Candyman” για να ξεκλειδώσετε το τελικό trailer της ταινίας (αν δε φοβάστε)

Ναι…καλά διαβάσατε!
24 Αυγούστου 2021 11:27
Πείτε πέντε φορές τη λέξη “Candyman” για να ξεκλειδώσετε το τελικό trailer της ταινίας (αν δε φοβάστε)

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη μεγάλη πρεμιέρα του “Candyman”, το οποίο ήταν να προβληθεί στους κινηματογράφους εδώ και πολλούς μήνες, αλλά λόγω της πανδημίας η πρεμιέρα του όλο άλλαζε. Το νέο θρίλερ της Nia DaCosta έρχεται σε μερικές ημέρες στα σινεμά και πλέον κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, που πρέπει να κάνετε κάτι συγκεκριμένο για να το δείτε…

Ναι, καλά διαβάσατε. Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας που μας προετοιμάζει για τη μεγάλη πρεμιέρα, αλλά για να το δείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πολύ έξυπνη διαδικασία. Αρχικά, θα πρέπει να μεταβείτε στο επίσημο site της ταινίας και αν έχετε μικρόφωνο στον υπολογιστή σας, να πείτε πέντε φορές τη λέξη “Candyman”, για να εμφανιστεί το trailer.

Για να εμφανιστεί το εν λόγω βίντεο, θα πρέπει να πείτε καθαρά και δυνατά τη λέξη Candyman, ώστε να τον κάνετε “summon” και να ζωντανέψετε το μύθο του, ο οποίος λέει ότι αν πεις το όνομά του στον καθρέπτη πέντε φορές, έρχεται και σε εσένα.

Μπείτε στο επίσημο site της ταινίας και ακολουθήστε τις οδηγίες πατώντας εδώ.

Ο μύθος αναφέρει ότι ο Candyman σκοτώθηκε από την αστυνομία, όταν αστυνομικοί είχαν την υποψία ότι έβαζε ξυράφια σε καραμέλες παιδιών. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται  για τον «πνευματικό διάδοχο» του ομώνυμου φιλμ του 1992.

Στη σκηνοθεσία η Nia DaCosta.

Στην υπόθεση του φιλμ θα δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό, Yahya Abdul-Mateen II, στο ρόλο ενός καλλιτέχνη που ζει στο Σικάγο και ενθουσιάζεται με την τοπική ιστορία και τους αστικούς θρύλους, ειδικά όταν ακούει για τον Candyman. Πλάι του θα παίξουν και οι Teyonah Parris (Chi-raq), Colman Domingo (Selma), και Nathan Jarrett-Stewart (Misfits). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Nia DaCosta του Little Woods και σε παραγωγή του Jordan Peele.

Candyman: Να θυμάστε ότι δεν αναφέρουμε το όνομα του πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Candyman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου στους κινηματογράφους.