Candyman: Να θυμάστε ότι δεν αναφέρουμε το όνομα του πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πρέπει να αναφέρεις πότε το όνομά του…
12 Αυγούστου 2021 11:40
Candyman: Να θυμάστε ότι δεν αναφέρουμε το όνομα του πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν μείνει πλέον δύο εβδομάδες (περίπου) για τη μεγάλη πρεμιέρα και την επιστροφή ενός θρυλικού franchise, του "Candyman”, το οποίο έρχεται στη μεγάλη οθόνη και φέρνει μια νέα δόση horror στα τέλη του καλοκαιριού. Πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα και έτσι, κυκλοφόρησαν δύο νέα βίντεο από το φιλμ.

Τα νέα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα μάς παρουσιάζουν δύο νέες σκηνές από την ταινία με τον Yahya Abdul-Mateen II να προσπαθεί να πείσει την Teyonah Parris ότι αν αναφέρει κάποιος τη λέξη “Candyman”, πέντε φορές, μπροστά από τον καθρέπτη, αυτός θα εμφανιστεί μπροστά τους.

Ο μύθος αναφέρει ότι ο Candyman σκοτώθηκε από την αστυνομία, όταν αστυνομικοί είχαν την υποψία ότι έβαζε ξυράφια σε καραμέλες παιδιών. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται  για τον «πνευματικό διάδοχο» του ομώνυμου φιλμ του 1992.

Στη σκηνοθεσία η Nia DaCosta.

Στην υπόθεση του φιλμ θα δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό, Yahya Abdul-Mateen II, στο ρόλο ενός καλλιτέχνη που ζει στο Σικάγο και ενθουσιάζεται με την τοπική ιστορία και τους αστικούς θρύλους, ειδικά όταν ακούει για τον Candyman. Πλάι του θα παίξουν και οι Teyonah Parris (Chi-raq), Colman Domingo (Selma), και Nathan Jarrett-Stewart (Misfits). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η ταλαντούχα Nia DaCosta του Little Woods και σε παραγωγή του Jordan Peele.

Το Candyman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου στους κινηματογράφους. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.