Τελικά το Candyman καθυστερεί για τρίτη φορά

Μεταφέρεται για το 2021 η ταινία της Nia DaCosta
12 Σεπτεμβρίου 2020 12:29
Τελικά το Candyman καθυστερεί για τρίτη φορά

Δυσάρεστα νέα για τους λάτρεις των horror ταινιών επιφυλάσσει για ακόμη μια φορά η Universal Pictures, αφού μέσα από επίσημη δήλωσή της αναφέρει ότι το Candyman, που έχει λάβει ήδη δύο αναβολές, πρόκειται να καθυστερήσει επ’ αόριστον.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναφέρει ότι τελικά δε θα προβληθεί μέσα στον Οκτώβριο που είχε προγραμματιστεί, αλλά θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Φυσικά, ο λόγος είναι η πανδημία που έχει πάει πίσω όλη τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Τη σκηνοθεσία του Candyman έχει αναλάβει η Nia DaCosta του "Little Woods", ενώ στην υπόθεση θα δούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό, Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), στο ρόλο ενός καλλιτέχνη που ζει στο Σικάγο και ενθουσιάζεται με την τοπική ιστορία και τους αστικούς θρύλους, ειδικά όταν ακούει για τον Candyman. Πλάι του θα παίξουν και οι Teyonah Parris (Chi-raq), Colman Domingo (Selma), και Nathan Jarrett-Stewart (Misfits).

Το Candyman, λοιπόν, αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2021. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.