Η Neve Campbell επιστρέφει στο Scream 5 ως Sidney Prescott

Δε θα ήταν ίδια η ταινία χωρίς εκείνη!
11 Σεπτεμβρίου 2020 11:28
Η Neve Campbell επιστρέφει στο Scream 5 ως Sidney Prescott

Μια “Scream” ταινία δεν είναι ίδια χωρίς την Neve Campbell που έχει αφήσει το λιθαράκι της στο δημοφιλές franchise και τώρα, όπως μάθαμε από το Bloody Disgusting, η διάσημη ηθοποιός επιστρέφει στο reboot της ταινίας στον ρόλο της Sidney Prescott.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με σχετική είδηση και η Courteney Cox ως ρεπόρτερ Gale Weathers, αλλά και ο David Arquette θα παίξουν στην ταινία για να «συμπληρωθεί» το cast που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας Scream από το κοινό. Ωστόσο, δε θα είναι μόνοι τους καθώς έχουν αποκαλυφθεί και οι νέοι ηθοποιοί που θα βρίσκονται πλάι τους και δεν είναι άλλοι από τους Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (In The Heights) και Jenna Ortega (You).

 

Την παραγωγή του reboot έχουν αναλάβει οι Paramount Pictures και Spyglass Media Group, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσουν οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett. Το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick με τα γυρίσματα να ξεκινούν κάποια στιγμή στο Wilmington της Β. Καρολίνας.

Τέλος, το reboot του Scream θα καταφθάσει στους κινηματογράφους στις 14 Ιανουαρίου του 2022. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.