Ο "Δάσκαλος για Κλάματα" επιστρέφει με νέο remake

Δύσκολο να δούμε βεβαίως τον Eddie Murphy ξανά στον ρόλο
27 Αυγούστου 2020 12:19
Ο "Δάσκαλος για Κλάματα" επιστρέφει με νέο remake

Ο "Δάσκαλος για Κλάματα", η κλασική κωμωδία του 1996 που άφησε τη δική της εποχή, με πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy αναμένεται να επιστρέψει, όπως συνηθίζει το Hollywood να ξεθάβει παλιές αγαπημένες ταινίες και να της κάνει remake. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η εταιρία παραγωγής Project X πήρε τα δικαιώματα του "The Nutty Professor" -όπως είναι ο αγγλικός του τίτλος- και αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που γίνεται remake η εν λόγω ταινία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε το πρώτο "Nutty Professor" που έσπασε τα ταμεία όταν προβλήθηκε με πάνω από $274 εκατομμύρια εισπράξεων παγκοσμίως, ήταν το πρώτο remake, καθώς το πολύ μακρινό 1963 ο Jerry Lewis ενσάρκωσε τον ιδιοφυή αλλά γκαντέμη καθηγητή με τον "Καζανόβα" alter ego του.

Αρκετές δεκαετίες μετά απλώς ο Eddie Murphy έκανε το ίδιο, μόνο που κουβάλησε την ταινία σχεδόν μόνος του, αφού υποδύθηκε με πολλαπλούς ρόλους την οικογένεια του πρωταγωνιστή, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γέλιου. 

Η επιτυχία του πρώτου φιλμ έφερε και ένα sequel, το Nutty Professor 2: The Klumps, φυσικά χωρίς να έχει την ίδια επιτυχία εμπορικά. Αν και στο παρελθόν, πριν ο Murphy αποσυρθεί -κατά μία έννοια- από την υποκριτική είχε συζητήσει το ενδεχόμενο ενός ακόμη sequel, αλλά τώρα φαίνεται πως το reboot βρίσκεται στα σκαριά. 

Tags: