Πρώτη κλεφτή ματιά στο Beverly Hills Cop 4 με τον Eddie Murphy

Στο Netflix επιστρέφει ο ντετέκτιβ Axel Foley!
20 Νοεμβρίου 2023 21:48
Πρώτη κλεφτή ματιά στο Beverly Hills Cop 4 με τον Eddie Murphy

Η πρώτη -έστω και κλεφτή- ματιά στο Beverly Hills Cop 4 ή όπως το ξέρουμε στην Ελλάδα το "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4", όπου ο Eddie Murphy κάνει την μεγάλη του επιστροφή στο ρόλο του πιο γνωστού μπάτσου του Μπέβερλι Χιλς. 

Μετά από 40 χρόνια και μέσα από το ειδικό ένθετο του περιοδικού Empire δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Έντι Μέρφι από την νέα του ταινία, η οποία θα προβληθεί μέσα από το Netflix. 

Μαζί του θα επιστρέψει και σύσσωμο το παλιό και λατρεμένο cast ηθοποιών με τους Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser και Bronson Pinchot. Ο Reinhold θα παίξει τον ντετέκτιβ Billy Rosewood, ο Ashton τον Sgt. Taggart, ο Reiser τον παρτενέρ του Axel Foley στο Ντιτρόιτ ονόματι Jeffrey Friedman και ο Pinchot τον αυθάδη πωλητή γκαλερί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mark Molloy, ενώ το σενάριο ο Will Beall.

Ωστόσο, θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα στο Beverly Hills Cop 4 όπως οι Taylour Paige (Zola, The Toxic Avenger) και Joseph Gordon-Levitt (Inception, The Dark Knight, Pinocchio). 

Αυτή είναι η πρώτη ματιά στο Beverly Hills Cop: Axel Foley

Αυτή είναι η σύνοψη της πλοκής: 

Ο Άξελ Φόλεϊ επιστρέφει για άλλη μια φορά στο Μπέβερλι Χιλς, αφού δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό φίλο που τον προειδοποιεί ότι η αποξενωμένη κόρη του, Τζέιν, μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο. Γρήγορα αποκτά νέους εχθρούς καθώς συνεργάζεται με την Τζέιν και τον πρώην της, τον ντετέκτιβ Μπόμπι Τάπια, ο Άξελ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνωμοσία που εκτείνεται ανάμεσα σε θανατηφόρα καρτέλ, μέχρι και την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς. 

To Beverly Hills Cop: Axel Foley θα γίνει διαθέσιμο εντός του 2024 μέσα από το Netflix.