Ο Eddie Murphy τα κάνει λίμπα στην πρώτη του χριστουγεννιάτικη ταινία, Candy Cane Lane

Ρίξτε μια ματιά στην ταινία της Amazon Prime Video μέσα από το πρώτο trailer
12 Οκτωβρίου 2023 22:39
Ο Eddie Murphy τα κάνει λίμπα στην πρώτη του χριστουγεννιάτικη ταινία, Candy Cane Lane

O Eddie Murphy έχει παίξει σε αμέτρητες κωμωδίες -τελευταία και σε δραματικές- και μας έχει χαρίσει απίστευτες σκηνές γέλιων μέχρι δακρύων. Ωστόσο, μέχρι σήμερα ο Έντι Μέρφι δεν είχε παίξει σε ένα είδος: τις χριστουγεννιάτικες ταινίες. 

Το ντεμπούτο του στο εορταστικό είδος ταινιών λοιπόν κάνει ο Eddie Murphy με την ταινία "Candy Cane Lane", η οποία θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video τον Δεκέμβριο και το πρώτο της trailer ξεδιπλώνει όλα τα χριστουγεννιάτικα ευτράπελα που θα του συμβούν. Τον Μέρφι πλαισιώνουν οι: Tracee Ellis RossJillian BellNick Offerman, και Robin Thede

Η επίσημη σύνοψη λέει: "Ο Έντι Μέρφι πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια αυτής της εορταστικής κώμικης για έναν άνδρα που έχει ως αποστολή να κερδίσει τον ετήσιο διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του σπιτιού της γειτονιάς του. Αφού ο Κρις (Έντι Μέρφι) κάνει κατά λάθος μια συμφωνία με ένα σκανταλιάρικο ξωτικό ονόματι Πέπερ (Τζίλιαν Μπελ) για να βελτιώσει τις πιθανότητές του να κερδίσει, εκείνη κάνει ένα μαγικό ξόρκι που ζωντανεύει τις 12 μέρες των Χριστουγέννων και σπέρνει τον όλεθρο σε ολόκληρη την πόλη. Με τον κίνδυνο να καταστραφούν οι γιορτές για την οικογένειά του, ο Chris, η σύζυγός του Carol (Tracee Ellis Ross) και τα τρία τους παιδιά πρέπει να τρέξουν ενάντια στον χρόνο για να σπάσουν το ξόρκι της Pepper, να πολεμήσουν με δόλιους μαγικούς χαρακτήρες και να σώσουν τα Χριστούγεννα για όλους."

Δείτε το trailer του Candy Cane Lane 

Το Candy Cane Lane θα γίνει διαθέσιμο τη 1η Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Amazon Prime Video.