Ροζ Πάνθηρας Remake: Ο Eddie Murphy θα είναι ο 'Επιθεωρητής Κλουζώ' στη νέα ταινία

Έρχεται η reboot ταινία με CGI και live-action σκηνικά
18 Μαΐου 2023 10:07
Ροζ Πάνθηρας Remake: Ο Eddie Murphy θα είναι ο 'Επιθεωρητής Κλουζώ' στη νέα ταινία

Ο Ροζ Πάνθηρας επιστρέφει με πολλές ορέξεις όπως φαίνεται και την MGM να υπογράφει ένα τεράστιο όνομα για πρωταγωνιστή της καινούργιας ταινίας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, o Έντι Μέρφι (Eddie Murphy) θα είναι ο νέος "Επιθεωρητής Κλουζώ" στο νέο remake του Pink Panther, το οποίο θα σκηνοθετεί ο Jeff Fowler, γνωστός για την επιτυχία του Sonic The Hedgehog, σε σενάριο του Chris Bremner (Bad Boys for Life,” “The Man From Toronto”). 

Παλιότερα τον εμβληματικό ρόλο του Κλουζώ υποδύθηκε ο αείμνηστος Πίτερ Σέλερς (Peter Sellers) στην ταινία "Ο Ροζ Πάνθηρας" του 1963. Αυτός άλλωστε έκανε τον ρόλο συνυφασμένο με το όνομά του και η επιτυχία του αποδείχθηκε τόσο μεγάλη που επέστρεψε στο ρόλο για τέσσερις ακόμη ταινίες: "Α Shot in the Dark" (1964), "The Return of the Pink Panther" (1975), "The Pink Panther Strikes Again" (1976) και το "Revenge of the Pink Panther" (1978). 

Τον χαρακτήρα του Επιθεωρητή Κλουζώ (Inspector Clouseau) έχουν υποδυθεί οι Alan Arkin, ο Roger Moore και πιο πρόσφατα ο Steve Martin στις ταινίες "The Pink Panther" (2006) και "The Pink Panther 2" (2009). Οι ταινίες είχαν ως επίκεντρο τις υποθέσεις του ατζαμή επιθεωρητή Κλουζώ και του πετραδιού ονόματι "Ροζ Πάνθηρα". Ο Ροζ Πάνθηρας ως καρτούν γεννήθηκε όταν εμφανίστηκε στους τίτλους αρχής της πρώτης ταινίας με την εμβληματική μουσική του Henry Mancini

Οι ίδιες πηγές του THR αποκαλύπτουν ότι η νέα Pink Panther ταινία θα είναι υβρίδιο live-action και CGI σκηνικών, όπως αυτό του πρόσφατου "Sonic The Hedgehog" και του "Space Jam 2". Η υπόθεσή της θα έχει το ύφος μιας κλασικής buddy cop ταινίας με τον Κλουζώ και τον Πάνθηρα να συνεργάζονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ενώ άτομα εντός της παραγωγής αναφέρουν πως το project έχει προχωρήσει αρκετά βαθιά στην ανάπτυξή του. 

Ο Eddie Murphy αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σταρ κωμικών ταινιών του κόσμου, έχοντας γίνει γνωστός σε κάθε σπίτι από επιτυχίες των 80s όπως "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" και "Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα" (Coming to America), έπειτα στα 90s με τις ταινίες "The Nutty Professor" και "Doctor Dolittle" και ως voice actor στις ταινίες του "Shrek" δανείζοντας τη φωνή του στον Γάιδαρο. Πρόσφατα έπαιξε στις ταινίες "You People" και "Dolemite is My Name" του Netflix, αλλά και στο "Coming to America 2" της Amazon. 

Ακόμη δε γνωρίζουμε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το νέο Ροζ Πάνθηρα.