Χρυσές Σφαίρες 2023: Ο Eddie Murphy πέθανε στο δούλεμα τον Will Smith για τη σφαλιάρα στα Όσκαρς

Δείτε το αστείο που έκανε στην ομιλία του
11 Ιανουαρίου 2023 08:59
Χρυσές Σφαίρες 2023: Ο Eddie Murphy πέθανε στο δούλεμα τον Will Smith για τη σφαλιάρα στα Όσκαρς

Πριν μερικές ώρες έλαβε χώρα η 80η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η οποία τίμησε τις καλύτερης δημιουργίες και τους καλύτερους συντελεστές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση του 2022. Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ αποφάσισε φέτος να τιμήσει τον Eddie Murphy.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο 61 χρόνος stand up κωμικός και ηθοποιός έλαβε το Cecil B. DeMille. βραβείο για τη συνολική του καριέρα στη βιομηχανία, το οποίο είναι μια αξιοσημείωτη τιμητική διάκριση. Στο λόγο του, λοιπόν, αφού ευχαρίστησε τους φίλους και τους συγγενείς του, αποφάσισε να δώσει μια συμβουλή, αφού όπως τόνισε είναι στο χώρο του θεάματος 46 χρόνια και στη βιομηχανία του κινηματογράφου εδώ και 41 χρόνια.

Κάπως έτσι, η ομιλία του κλιμακώθηκε...με ένα αστείο για τον Will Smith και την περίφημη σφαλιάρα που έριξε στον Chris Rock στα περσινά Όσκαρ, όταν ο κωμικός έκανε ένα αστείο για την γυναίκα του, Jada Pinkett Smith. Συγκεκριμένα, ο Murphy τόνισε χαρακτηριστικά:

Θέλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχει ένα απόλυτο σχέδιο που μπορείτε να ακολουθήσετε για να έχετε επιτυχία, ευημερία, μακροζωία και ψυχική ηρεμία. Είναι ένα σχέδιο που ακολούθησα σε όλη μου την καριέρα. Είναι πολύ απλό, απλά κάντε αυτά τα τρία πράγματα:

Να πληρώνετε τους φόρους σας.
Να κοιτάτε μόνο τις δουλειές σας.
Να κρατάτε το όνομα της γυναίκας του Will Smith μακριά από το γαμημένο στόμα σας.

Μπορείτε να δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet: