Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4: O Έντι Μέρφι επιστρέφει στο πρώτο trailer του sequel 30 χρόνια μετά

Ο Axel Foley θα επιστρέφει στην ενεργό δράση
14 Δεκεμβρίου 2023 21:32
Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4: O Έντι Μέρφι επιστρέφει στο πρώτο trailer του sequel 30 χρόνια μετά

Είναι γεγονός πλέον πως παίρνουμε μια χορταστική ματιά, μέσω του πρώτου επίσημου teaser trailer από την ταινία "Beverly Hills Cop: Axel F" ή αλλιώς Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς: Άξελ Φόλι, όπως θα είναι οελληνικός της τίτλος και αποτελεί την μεγάλη επιστροφή του Έντι Μέρφι στον εμβληματικό αυτόν ρόλο, 30 χρόνια μετά την τελευταία. 

Στο 4ο κεφάλαιο του franchise το οποίο θα φέρει το Netflix στις οθόνες όλων των συνδρομητών του ο Άξελ Φόλι επιστρέφει στον ρόλο του γνωστού μπάτσου του Μπέβερλι Χιλς, λόγω του ότι απειλείται η ζωή της κόρης του. Δεν είναι όμως ο μόνος που θα επιστρέψει στο νοσταλγικό αυτό κεφάλαιο. 

Μαζί του θα επιστρέψει και σύσσωμο το παλιό και λατρεμένο cast ηθοποιών με τους Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser και Bronson Pinchot. Ο Reinhold θα παίξει τον ντετέκτιβ Billy Rosewood, ο Ashton τον Sgt. Taggart, ο Reiser τον παρτενέρ του Axel Foley στο Ντιτρόιτ ονόματι Jeffrey Friedman και ο Pinchot τον αυθάδη πωλητή γκαλερί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mark Molloy, ενώ το σενάριο ο Will Beall.

Τα νεα πρόσωπα στο Beverly Hills Cop 4 όπως οι Taylour Paige (Zola, The Toxic Avenger) και Joseph Gordon-Levitt (Inception, The Dark Knight, Pinocchio). 

Δείτε το trailer του Ο Μπάτσος το Μπέβερλι Χιλς 4

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Ο ντετέκτιβ Άξελ Φόλι (Έντι Μέρφι) επιστρέφει στη δράση στο Μπέβερλι Χιλς. Όταν απειλείται η ζωή της κόρης του, εκείνη (Τέιλουρ Πέιτζ) και ο Φόλι ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν νέο συνεργάτη (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) και τους παλιόφιλους Μπίλι Ρόουζγουντ (Τζατζ Ράινχολντ) και Τζον Τάγκαρτ (Τζον Άστον), για να ξεσκεπάσουν τη συνωμοσία."

H ταινία "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς: Άξελ Φόλι" θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το καλοκαίρι του 2024