Robert De Niro και Al Pacino ξανά μαζί για την ταινία του Ridley Scott με τη δολοφονία του Gucci

Ολόκληρο το cast όμως είναι ένας και ένας
21 Αυγούστου 2020 08:51
Robert De Niro και Al Pacino ξανά μαζί για την ταινία  του Ridley Scott με τη δολοφονία του Gucci

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες των επόμενων ετών έγινε αυτόματα από σήμερα, η επόμενη ταινία του Ridley Scott μετά το επερχόμενο The Last Duel, που γυρίζει αυτόν τον καιρό. Ο λόγος για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, της συγγραφέως Sara Gay Forden, που χρονολογεί την ιστορία της δολοφονίας του ιδρυτή της διάσημης εταιρίας μόδας.

Και αυτό όχι μόνο γιατί η ιστορία αποτελεί μια από τις διασημότερες δολοφονίες του προηγούμενου αιώνα αλλά γιατί το cast που θα την απαρτίζει θα μας κάνει να παραμιλάμε. Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε για την ταινία του Gucci ήταν η Lady Gaga που μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία της στο "A Star is Born", θα υποδυθεί την γυναίκα του Gucci, Patrizia Reggiani. Τα νέα ονόματα που θα συμμετέχουν είναι οι θρυλικοί Robert De Niro και Al Pacino, που μετά τον "Ιρλανδό" θα τους δούμε μαζί ξανά, καθώς και οι Adam Driver (Marriage Story) και Jared Leto (Blade Runner 2049). 

Η Reggiani, κυριολεκτικά αποτελεί την σπίθα όλης της πλοκής καθώς αυτή είναι που προσέλαβε έναν εκτελεστή για να σκοτώσει τον Maurizio Gucci το 1995. Η ιστορία της, όμως, ξεκίνησε να παίρνει την κάτω βόλτα όταν μετά από 12 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, ο Gucci την παράτησε για μια άλλη γυναίκα, λέγοντάς της πως θα φύγει για επαγγελματικό ταξίδι, χωρίς να γυρίσει ποτέ ξανά σπίτι του.

Λίγο καιρό μετά η Reggiani είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο. Ο Τύπος τότε την είχε δώσει το προσωνύμιο "Μαύρη Χήρα" για την απόπειρα κατά του πρώην συζύγου της και καταδικάστηκε σε 29 έτη φυλάκισης. Η κατάσταση της υγείας της όμως ήταν σοβαρή και αυτό της έδωσε την ευκαιρία να εκτίσει μειωμένη ποινή, έτσι το 2016 και μετά από 18 χρόνια έγκλειστη αφέθηκε ελεύθερη.