Οι νέες backstage εικόνες του Avatar 2 αποκαλύπτουν τον «σκεπτικό» James Cameron  

Υπομονή μέχρι το 2022

Οι νέες backstage εικόνες του Avatar 2 αποκαλύπτουν τον «σκεπτικό» James Cameron

Τα γυρίσματα των sequels του Avatar πρόκειται να συνεχιστούν -μετά τη διακοπή τους λόγω κορωνοϊού- σε μερικές ημέρες στη Νέα Ζηλανδία και για άλλη μια φορά μέσα από το επίσημο Twitter account του franchise αποκαλύφθηκαν νέες backstage εικόνες.

Μια από αυτές μας παρουσιάζει το “The Lab”, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι θα αλλάζουν σε Na’vi. Ωστόσο, δημοσιεύτηκε ακόμη μια εικόνα με τον διάσημο σκηνοθέτη, James Cameron, να μελετάει στο εν λόγω εργαστήριο προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Επίσης, ο επίσημος λογαριασμός του franchise απάντησε και σε μερικές ερωτήσεις των fan και μια από αυτές ήταν γιατί ο Cameron δείχνει τόσο κουρασμένος. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα είναι "πολύ συγκεντρωμένος".

Δείτε τα tweet παρακάτω:

Ένας fan ρώτησε αν θα αλλάξει η πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου 2022, όπου και επιβεβαιώθηκε ότι το Avatar 2 παραμένει σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ως έχει. Στο sequel φιλμ θα πρωταγωνιστήσουν γνώριμα πρόσωπα από την πρώτη ταινία, όπως είναι οι Sam Worthington, Sigourney Weaver και Zoe Saldana, ενώ παράλληλα στο cast έχουν ενταχθεί και οι Kate Winslet, David Thewlis και Vin Diesel.

Το Avatar 2 ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά τώρα θα κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022, με τα επόμενα sequels να ακολουθούν αργότερα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.