Ο Τιτανικός κυκλοφορεί από σήμερα σε 4K έκδοση για πρώτη φορά!

Για τους συλλέκτες
06 Δεκεμβρίου 2023 14:03
Ο Τιτανικός κυκλοφορεί από σήμερα σε 4K έκδοση για πρώτη φορά!

Πριν από αρκετό καιρό σάς είχαμε ενημέρωση με σχετικό άρθρο ότι ο Τιτανικός θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε 4K UHD δίσκο. Οι προπαραγγελίες είχαν ανοίξει από τον Οκτώβριο και από σήμερα, όλοι οι συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη νέα έκδοση.

Αναλυτικότερα, από σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί το Titanic 4K Ultra HD/Digital Blu-ray με το Amazon Αγγλίας να το πουλάει αυτή τη στιγμή 32 λίρες, δηλαδή περίπου 35 ευρώ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή εάν θα έρθει αυτή η έκδοση στα ελληνικά καταστήματα, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε από διάφορα sites του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το πακέτο θα περιέχει και περισσότερες από 15 ώρες έξτρα υλικού, καθώς και το ντοκιμαντέρ Titanic: Stories from the Heart. Επίσης, θα έχει και τις συνεντεύξεις των συντελεστών, όπως των James Cameron, Jon Landau και Kate Winslet. Μέσα σε αυτό το πακέτο θα βρείτε και νέα fan arts, 3 ηχητικά ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Φυσικά, η εικόνα θα είναι σε 4K remastered με καλύτερο και πιο ποιοτικό ήχο. Τα άσχημα νέα, ωστόσο, είναι ότι δε γνωρίζουμε εάν η 4K έκδοση του Τιτανικού θα έρθει και στα μέρη μας την ίδια ημέρα με την Αμερική.

Η ταινία που άφησε εποχή και σημάδεψε το σινεμά κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1997, όντας για δεκαετίες η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με περισσότερα από $2.2 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office -μέχρι που το Avatar του Κάμερον διέλυσε αυτό το ρεκόρ το 2009.

Στην ταινία παίζουν οι: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber και Bill Paxton. Ο Τιτανικός είχε γράψει ιστορία στα βραβεία Όσκαρ με 14 συνολικά υποψηφιότητες από όπου απέσπασε 11 χρυσά αγαλματίδια -αριθμό που ισοφάρισε το θρυλικό Ben-Hur του 1959.

Η νέα έκδοση του Τιτανικού κυκλοφορεί από σήμερα και απευθύνεται στους συλλέκτες.