Kate Winslet: Η ζωή μετά τον 'Τιτανικό' ήταν δυσάρεστη και αποκάλυψε το γιατί

Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που εκτόξευσε το άστρο της στο Χόλιγουντ
13 Φεβρουαρίου 2024 10:39
Kate Winslet: Η ζωή μετά τον 'Τιτανικό' ήταν δυσάρεστη και αποκάλυψε το γιατί

Μπορεί ο "Τιτανικός" να εκτόξευσε το άστρο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Κέιτ Γουίνσλετ στο Χόλιγουντ με την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας του Τζέιμς Κάμερον, όμως για κάποια πράγματα δεν ήταν προετοιμασμένη η Γουίνσλετ. 

Η 48χρονη πλέον βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θυμάται την επιτυχία που σημείωσε με τον ρόλο της Rose στην ταινία του 1997, όχι όμως με τόσο ρόδινο τρόπο. Σε νέα της συνέντευξη στο Porter Magazine αποκάλυψε ότι η ζωή της έγινε δυσάρεστη μετά την λάμψη του άστρου της στο Χόλιγουντ, καθώς όπως είπε δεν ήταν προετοιμασμένη για μια τόσο μεγάλη προσοχή από τα media στην προσωπική της ζωή. Ήταν άλλωστε μόλις 22 χρονών όταν έπαιξε στον Τιτανικό του Cameron. 

"Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: "Μετά τον "Τιτανικό", θα μπορούσες να είχες κάνει τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα"... και εγώ έλεγα: "Ναι, να είσαι σίγουρος ότι αυτό έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν απαίσιο. Ένιωθα ότι έπρεπε να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο άτομο, και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο έντονη εκείνη την εποχή, η ζωή μου υπήρξε πολύ δυσάρεστη. Ήμουν ευγνώμων, φυσικά. Ήμουν γύρω στα 20 και μπορούσα να βρω διαμέρισμα. Αλλά δεν ήθελα να με ακολουθούν κυριολεκτικά για να ταΐζω τις πάπιες", είπε η ηθοποιός. 

Βέβαια, πλέον θεωρεί τη "φήμη" σαν κάτι γελοίο και δεν τη θεωρεί το "βάρος" που ήταν τότε. "Ο Τιτανικός συνεχίζει να ψυχαγωγεί τόσο πολύ τον κόσμο. Η μόνη φορά που σκέφτομαι "ω θέε μου πρέπει να κρυφτώ' είναι αν είμαστε πάνω σε κάνα πλοίο" δήλωσε επίσης στο Porter.