Μέχρι και υποθαλάσσια γυρίσματα γίνονται για το Avatar 2 (ΕΙΚΟΝΑ)

Το sequel αναμένεται πραγματικά επικό
25 Ιουνίου 2020 10:34
Μέχρι και υποθαλάσσια γυρίσματα γίνονται για το Avatar 2 (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Avatar 2 δεν έχουν τελειωμό με τους James Cameron και τον παραγωγό Jon Landau να κάνουν συχνά teasers από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Τώρα που η παραγωγή επέστρεψε στο πλατό μετά και την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού στη Ν. Ζηλανδία, ο Landau έδωσε μια ακόμη ματιά στα παρασκήνια -ίσως και την πιο εντυπωσιακή από όλες.

Αναμενόμενα το sequel της 2ης πιο επιτυχημένης εμπορικά ταινίας όλων των εποχών (ξεπεράστηκε από το Avengers: Endgame) θα μεταφερθεί σε διάφορα μέρη, ανεβάζοντας φυσικά την δράση στα ύψη και ένα από αυτά θα λαμβάνει χώρα κάτω από τη θάλασσα. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία παρακάτω, ένας κασκαντέρ με motion capture στολή καβαλάει ένα jetski, που ίσως στην ταινία να το δούμε να μεταμορφώνεται σε κάποιο υποθαλάσσιο πλάσμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still photographer Mark Fellman snapped this photo last year of Britain Dalton during underwater performance capture on the Avatar sequels.

A post shared by Jon Landau (@jonplandau) on Jun 24, 2020 at 9:56am PDT

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η φωτογραφία από τα γυρίσματα τραβήχτηκε πέρυσι, αλλά τώρα δημοσιεύεται από τον παραγωγό του sequel. Ακόμη, ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα για το sequel του Avatar και την πλοκή του, η οποία παραμένει τυλιγμένη γύρω από ένα πέπλο μυστηρίου. 

Tο Avatar 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2021, εφόσον δεν ανακοινωθεί κάποια καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.