Ξεκίνησαν τα "γυρίσματα" του Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Και μαζί τους η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στις αίθουσες
09 Ιουνίου 2020 11:13
Ξεκίνησαν τα "γυρίσματα" του Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Πρόκειται για την βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων του 2019 και κάθε είδηση για το φιλμ των Phil Lord και Chris Miller είναι ικανή να ανεβάσει το hype για την επικείμενη συνέχεια της. Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστή η επισημοποίηση του sequel του "Spider-Man: Into the Spider-Verse" και πριν μερικούς μήνες δόθηκε μια επιπλέον καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. 

Μέσα από το Twitter του animator της Sony Imageworks, Nick Kondo, μάθαμε πως η τα "γυρίσματα" του Into the Spider-Verse 2 έχουν ξεκινήσει και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του με το promo teaser που είδαμε στην ανακοίνωση του sequel. 

 

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε λεπτομέρειες για το sequel, λέγεται πως η ιστορία θα εστιάσει στην στενότερη σχέση του Miles Morales με την Spider-Woman της Gwen Stacy, ενώ θα δούμε και τον Spider-Man 2099 που ήταν η έκπληξη της post credits σκηνής. 

Το δίδυμο των Lord/Miller θα είναι επικεφαλής και στην τηλεοπτική προσπάθεια της Sony για την επέκταση του Αραχνοσύμπαντος. 

Το Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, πήρε πρόσφατα μια μικρή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και αναμένεται -εκτός απροόπτου- στις 7 Οκτωβρίου 2022.