To Spider-Man: Across the Spider-Verse αποκαλύπτει τον μεγάλο αντίπαλο του Miles Morales (ΦΩΤΟ)

Νέα ματιά στο πολυαναμενόμενο Spider-Verse sequel της Sony Pictures Animation
13 Ιουνίου 2022 16:11
To Spider-Man: Across the Spider-Verse αποκαλύπτει τον μεγάλο αντίπαλο του Miles Morales (ΦΩΤΟ)

H Sony Pictures Animation αποκάλυψε τον μεγάλο αντίπαλο του Miles Morales στο άκρως αναμενόμενο sequel της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων, Spider-Man: Into the Spider-Verse

Μέσα από μια ανάρτηση από τα social media της ταινίας, κυκλοφόρησε ένα νέο στιγμιότυπο του Spider-Man: Across the Spider-Verse με τον Miles (Shameik Moore) και την Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) να παλεύουν με τον Spot. Τον Spot υποδύεται δανείζοντας τη φωνή του ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2) και πρόκειται για την πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος villain μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη -έστω και σε animation μορφή.

Δείτε τον κακό του Across the Spider-Verse

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.