To Spider-Man: Across the Spider-Verse έσπασε το ρεκόρ του “Into the Spider-Verse“ στο IMDb

Με το καλημέρα ξεκίνησε να σαρώνει
04 Ιουνίου 2023 14:40
To Spider-Man: Across the Spider-Verse έσπασε το ρεκόρ του “Into the Spider-Verse“ στο IMDb

Δεν το λένε μόνο οι κριτικές αλλά και η πλειοψηφία του κόσμου που βγαίνει από τις αίθουσες πως το Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι κατά γενική ομολογία ένα εξαιρετικό sequel. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολύς κόσμος να βαθμολογήσει την ταινία στο IMDb ανεβάζοντας έτσι το σκορ της τόσο που έσπασε το αντίστοιχο σκορ χρηστών του "Into The Spider-Verse", το οποίο ήταν 8.4/10. Μέχρι και αυτή την ώρα το "Across the Spider-Verse" έχει βαθμολογία χρηστών στο 9.1/10 στο IMDb αποτελώντας ένα δείγμα του πόσο την απόλαυσαν οι θεατές και οι fans του Spidey. 

Ωστόσο εκτός του ρεκόρ αυτού, αποτελεί πλέον και την κορυφαία βαθμολογημένη από χρήστες superhero ταινία του IMDb όλων των εποχών, ξεπερνώντας το "The Dark Knight" του Christopher Nolan (9.0/10), τα Avengers: Endgame και Avengers Infinity War (8.4 και τα δύο) αλλά και το The Dark Knight Rises. Κάπως έτσι σκαρφάλωσε στο Νο.1 αυτής της δεκάδας ταινιών του IMDb, με το καλημέρα την ώρα που σημειώνει και εντυπωσιακή εισπρακτική επιτυχία

Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία των Top 10 ταινιών με το υψηλότερο user score:

  • Spider-Man: Across the Spider-Verse - 9.1/10
  • The Dark Knight - 9.0/10
  • Spider-Man: Into the Spider-Verse - 8.4/10
  • Avengers: Endgame - 8.4/10
  • Avengers: Infinity War - 8.4/10
  • The Dark Knight Rises - 8.4/10
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 8.2/10
  • Spider-Man: No Way Home - 8.2/10

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.

To Spider-Man: Across the Spider-Verse προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.