Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας του Tom Cruise που θα γυριστεί κανονικά στο διάστημα

Μετά τo Edge of Tomorrow συνεργάζεται ξανά με τον Doug Liman
27 Μαΐου 2020 14:21
Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας του Tom Cruise που θα γυριστεί κανονικά στο διάστημα

Στις αρχές Μαίου σας είχαμε μεταφέρει πως ο Tom Cruise σχεδιάζει να γυρίσει για πρώτη φορά μια ταινία στο διάστημα. Το project δεν μοιάζει καθόλου σαν φάρσα αφού θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την NASA και την Space X του Elon Musk. Τώρα, μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του έγκυρου Deadline μαθαίνουμε ποιος θα σκηνοθετήσει τον ακούραστο Cruise στο σκοτάδι του διαστήματος. 

Ο Doug Liman, λοιπόν, θα πάει εκεί όπου κανένας άλλος σκηνοθέτης δεν πήγε ποτέ και θα αναλάβει την περιπέτεια δράσης με πρωταγωνιστή τον Cruise. Οι δυο τους δεν είναι ξένοι και συνεργάστηκαν με επιτυχία στο παρελθόν με το "Edge of Tomorrow" και το "American Made", ενώ ο Liman είχε συλλάβει το draft του σεναρίου. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για τον ίδιο σκηνοθέτη που μας χάρισε το αξιόλογο κατασκοπευτικό φιλμ, The Bourne Identity.

Γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ένα απίστευτα φιλόδοξο project με μια χωρίς προηγούμενο παραγωγή που θα περιλαμβάνει ειδική εκπαίδευση στο διάστημα, τόσο για τους ηθοποιούς όσο και για τα μέλη της παραγωγής, ώστε να αντέξουν την πίεση αυτού του ταξιδιού. 

Άγνωστο, φυσικά, το πότε θα αρχίσει να παίρνει μπρος η πρώτη γυρισμένη στο διάστημα ταινία δράσης, αλλά θα εξαρτηθεί και από την πορεία του Falcon 9 πυραύλου της SpaceX. Την ημέρα γραφής του άρθρου στις 23:30 θα εκτοξευθούν στο διάστημα οι αστροναύτες Robert Behnken και Douglas Hurley από τον Kennedy Space Center με τελικό προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.