Ο σκηνοθέτης του Logan θέλει τον Hugh Jackman ως Wolverine του MCU

Εάν και εφόσον πληρεί κάποιες προϋποθέσεις
23 Μαΐου 2020 20:34
Ο σκηνοθέτης του Logan θέλει τον Hugh Jackman ως Wolverine του MCU

Από τότε που ο Hugh Jackman πήρε την -δυσάρεστη μεν για τους fans, σωστή για τον ίδιο δε- απόφαση να αποσυρθεί από τον ρόλο του Wolverine στο υποψήφιο για Όσκαρ, Logan το 2017, η ανάγκη για την επιστροφή του είναι ακόμα μεγάλη, καθώς είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό να πάρει τη θέση του. 

Ειδικά, μετά την απόκτηση της Fox από τη Disney και τη μεταφορά των δικαιωμάτων της Marvel, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές λόγος να επιστρέψει ο Jackman στον εμβληματικό ρόλο για χάρη του κινηματογραφικού της σύμπαντος. Υποστηρικτής της ιδέας αυτής είναι και ο σκηνοθέτης του Logan, James Mangold, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις στο ComicBook είπε σε γενικές γραμμές πως δε θα είχε πρόβλημα με μια τέτοια επιστροφή, εάν και εφόσον το σενάριο και το υλικό έχουν νόημα και συνεισφέρουν στον χαρακτήρα.

Αυτά είναι τα όσα είπε:

Θα ήμουν έκπληκτος εάν έβλεπα τον Hugh να μπαίνει ξανά στο πετσί του ρόλου. Το πράγμα που θέλω να ξέρω όταν τα ακούω όλα αυτά είναι, προφανώς, στο διαδίκτυο το ότι ο καθένας ανταλλάσσει φήμες δεξιά και αριστερά. Στην περίπτωση που το "τυράκι" ή η επικεφαλίδα γίνεται το clickbait, με σκοπό ο τίτλος να είναι του στιλ "Επιστρέφει ο Downey" ή "Επιστρέφει ο Jackman" και ο κόσμος να αρχίζει να το συζητά. Ένα από τα πράγματα όμως που θα με ιντρίγκαρε εάν ήταν να συμβεί θα ήταν, "τι μπορούν να κάνουν με αυτό;". Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν θα είχα κανένα θέμα εάν κάποιος είχε μια πραγματικά καλή ιδέα. Γιατί εάν είναι κάτι του στιλ "ξέμεινα από λεφτά και θέλω μα παχυλή επιταγή και κάνω μια κενή ταινία που θα είναι φτηνιάρικη σε σχέση με τη προηγούμενη", τότε θα ήταν λυπηρό.  

Συμφωνείτε με τα λεγόμενα του Mangold; Θα θέλατε μια επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine στο MCU ή κάποιον καινούργιο ηθοποιό στον ρόλο; Πείτε μας στα σχόλια.