Η Daisy Ridley μιλάει για πρώτη φορά για τις κριτικές του Star Wars: The Rise of Skywalker

“Ο Ιανουάριος δεν ήταν και τόσο καλός”
14 Απριλίου 2020 10:09
Η Daisy Ridley μιλάει για πρώτη φορά για τις κριτικές του Star Wars: The Rise of Skywalker

Τον περασμένο Δεκέμβριο παρακολουθήσαμε το μεγάλο φινάλε του Skywalker Saga, με την άφιξη του ένατου επεισοδίου Star Wars: The Rise of Skywalker. Σε πολλούς fans που ακολουθούν το franchise εδώ και χρόνια δεν άφησε και την καλύτερη εντύπωση το φινάλε, με όλο το ίντερνετ να κατακλύζεται από παράπονα και μέτρια σχόλια.

Τώρα, για πρώτη φορά, η Daisy Ridley, η οποία ήταν η κύρια πρωταγωνίστρια της νέας τριλογίας, μίλησε για τις κριτικές που δέχτηκε το Episode 9 μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο podcast Dragcast.

Ο Ιανουάριος δεν ήταν και τόσο καλός. Ήταν περίεργα, όλη αυτή η αγάπη που ένιωθα από το κοινό τόσα χρόνια, ήταν σα να χάθηκε.

Η Ridley, επίσης, παρακολούθησε και το ντοκιμαντέρ που βρισκόταν στην blu-ray έκδοση της ταινίας και περιγράφει ότι είναι δύσκολο να αποδεχτεί την υποδοχή της ταινίας από τον κόσμο σε σχέση με την αγάπη με την οποία γυρίστηκε.

Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι σε κάτι που έχει φτιαχτεί με τόση αγάπη και να μην αρέσει στον κόσμο. Ξέρετε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει κάτι, αλλά αισθάνεσαι ότι όλο αυτό έχει αλλάξει ελαφρώς. Γενικά νομίζω πως έπαιξαν μεγάλο ρόλο και τα Social Media.

Η Ridley, επίσης, μεταφέρει ότι όλο τον Ιανουάριο το newsfeed της ήταν γεμάτο Star Wars, παρόλο που προσπαθούσε να το… αποφύγει.

Έβλεπα πρωτοσέλιδα και έλεγα: «Ω, Θεέ μου, είναι τόσο ενοχλητικό όλο αυτό». Αλλά την ίδια στιγμή, ένιωθα πολύ περήφανη γι’ αυτό και τόσο ενθουσιασμένη που ήμουν μέρος αυτής της τριλογίας.

Εσάς πως σας φάνηκε η τελευταία τριλογία του Star Wars; Πείτε μας στα σχόλια!