Στο ‘Seven Stages to Achieve Eternal Bliss’ κάποιοι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο να πεθάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ένα ζευγάρι προσπαθεί να βάλει σε τάξη το χάος που ξεκίνησε ο Waititi
03 Μαρτίου 2020 15:40
Στο ‘Seven Stages to Achieve Eternal Bliss’ κάποιοι δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο να πεθάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη μαύρη κωμωδία Seven Stages to Achieve Eternal Bliss την σκηνοθεσία της οποίας επιμελήθηκε ο Vivieno Caldinelli, με τους Christopher Hewitson και Clayton Hewitson να έχουν επεξεργαστεί τους διαλόγους ενώ εν προκειμένω σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Taika Waititi, Rhea Seehorn, Kate Micucci, και τον Sam Huntington.

Η πλοκή εστιάζει σε ένα ζευγάρι (Micucci, Huntington) από επαρχία, το οποίο βρίσκει το διαμέρισμα των ονείρων τους στην πόλη. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο: η νέα τους κατοικία μετατρέπεται σε πόλο έλξης για τους πιστούς μίας αίρεσης που τελούν εκεί αυτοκτονία τους. Ύστερα από το απονενοημένο διάβημα όπου προχώρησε ο αρχηγός τους (Waititi) ο οποίος αφαίρεσε την ζωή του στην μπανιέρα, πολλοί από τους ακολούθους του θέλουν πράξουν το ίδιο. Οι νέοι ένοικοι είναι πια αμήχανοι μπροστά σε μία χαοτική κατάσταση: χωρίς να μπορούν να μετακομίσουν αλλού και να πληρώσουν πιο ακριβό ενοίκιο, πλέον αναγκάζονται να δώσουν μία χείρα βοηθείας σε όσους συρρέουν στο σπίτι τους όντας σε πλήρες υπαρξιακό αδιέξοδο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Matt Jones, Mark McKinney, Brian Posehn, Dan Harmon, Mindy Sterling, Josh Brener, Maria Bamford, Ryan Simpkins και η Lilan Bowden.    

Το Seven Stages to Achieve Eternal Bliss αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: