Our Flag Means Death: Επιστρέφει για 2η σεζόν η λατρεμένη κωμική σειρά - Δείτε το trailer

Πρώτη ματιά στη νέα σεζόν και ημερομηνία κυκλοφορίας
31 Αυγούστου 2023 11:47
Our Flag Means Death: Επιστρέφει για 2η σεζόν η λατρεμένη κωμική σειρά - Δείτε το trailer

Ήταν γνωστό ότι θα επέστρεφε το Our Flag Means Death, η κωμική σειρά που υπογράφει ο Taika Waititi για λογαριασμό του MAX (πρώην HBO Max) αλλά τώρα μάθαμε το πότε ακριβώς, μαζί φυσικά με ένα χορταστικό teaser trailer. 

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του Our Flag Means Death θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου στο Max και θα συνεχίσει την ιστορία του Stede Bonnet -τον υποδύεται ο Rhys Darby- ενός εύπορου άνδρα που άφησε κάθε προνόμιο της ζωής του για να γίνει καπετάνιος και να σαλπάρει με το δικό του πλοίο. Εκεί όμως συναντά τον θρυλικό πειρατή Blackbeard (Μαυρογένη), που τον ενσαρκώνει ο Waititi, σκηνοθέτης των Thor: Ragnarok, Thor: Love & Thunder και του οσκαρικού Jojo Rabbit

Η συνάντησή τους όμως θα αποβεί μοιραία για τα συναισθήματα του Bonnet, ο οποίος δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον εκτός από τον Blackbeard και στη νέα σεζόν θα δούμε πως θα εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση. 

Το Our Flag Means Death στην παρθενική του σεζόν έλαβε γενικά αρκετά θετικές κριτικές με 93% σκορ κριτικών και 94% στο κοινό, ενώ συμπεριλήφθηκε και σε αρκετές best of λίστες σειρών για το 2022 από μέσα του εξωτερικού. 

Δείτε το teaser trailer της 2ης σεζόν του Our Flag Means Death

Εκτός των Darby και Waititi, στη δεύτερη σεζόν επιστρέφουν οι Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon και Leslie Jones. Στις νέες προσθήκες του καστ συγκαταλέγονται οι guest stars Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao και Erroll Shand, καθώς και οι Minnie Driver και Bronson Pinchot.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει: Το OUR FLAG MEANS DEATH βασίζεται (πολύ) ελεύθερα στις αληθινές περιπέτειες του επίδοξου πειρατή του 18ου αιώνα Stede Bonnet (Rhys Darby). Αφού αντάλλαξε τη φαινομενικά γοητευτική ζωή ενός τζέντλεμαν με εκείνη ενός καραβοκύρη πειρατή, ο Stede έγινε καπετάνιος του πειρατικού πλοίου Revenge. Αγωνιζόμενος να κερδίσει τον σεβασμό του ενδεχομένως επαναστατημένου πληρώματός του, η τύχη του Stede αλλάζει μετά από μια μοιραία συνάντηση με τον διαβόητο καπετάνιο Μαυρογένη (Taika Waititi). Προς έκπληξή τους, οι εντελώς διαφορετικοί Stede και Blackbeard βρήκαν κάτι περισσότερο από φιλία στην ανοιχτή θάλασσα... βρήκαν την αγάπη. Τώρα, πρέπει να επιβιώσουν.

Η 2η σεζόν του Our Flag Means Death θα αποτελείται από 8 επεισόδια -αντί για 10 της 1ης σεζόν- με το πρόγραμμα διάθεσής τους να διαφέρει. Και αυτό διότι στην πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου θα γίνουν διαθέσιμα τα πρώτα τρία, την επόμενη Πέμπτη ακόμη δύο επεισόδια και έπειτα κάθε άλλη εβδομάδα θα κυκλοφορεί από ένα επεισόδιο, μέχρι να φτάσει στο φινάλε.