Ακυρώθηκε η σειρά Our Flag Means Death και οι fans παλεύουν να την φέρουν πίσω

Μαζική καμπάνια στα social media για να αλλάξει γνώμη το HBO
12 Ιανουαρίου 2024 23:38
Ακυρώθηκε η σειρά Our Flag Means Death και οι fans παλεύουν να την φέρουν πίσω

Η ακύρωση της σειράς "Our Flag Means Death" πριν από μερικά 24ωρα ήρθε σαν σοκ στους fans, ενώ για το τηλεοπτικό τοπίο έπεσε σαν κεραυνός η είδηση, κυρίως γιατί το HBO δεν τα συνηθίζει αυτά. 

Ύστερα από δύο σεζόν λοιπόν το πειρατικό love story του David Jenkins με πρωταγωνιστές τους Taika Waititi και Rhys Darby, έλαβε τέλος και έτσι δε θα συνεχιστεί για 3η σεζόν, όπως αρκετοί περίμεναν. Αυτό όμως εξόργισε τους fans της σειράς, οι οποίοι ξεκίνησαν τη δική τους καμπάνια μέσα από τα social media αλλά και από ειδικές πλατφόρμες για να τη φέρουν πίσω. 

Εκτός των σφοδρών αντιδράσεων, ξεκίνησε και ένα petition εδώ και μερικές μέρες στο Change.org το οποίο μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 33.000 υπογραφές, οι οποίες ζητούν την ανανέωση της σειράς από το HBO και την Warner Bros. Discovery. To αν θα τα καταφέρουν όμως μόνο ο χρόνος θα το δείξει και η ανταπόκριση του κοινού.

Το cast της σειράς αποτελούνταν επίσης από τους: Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O'Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon και Leslie Jones. Στις νέες προσθήκες του καστ συγκαταλέγονται οι guest stars Ruibo Qian, Madeleine Sami, Anapela Polataivao και Erroll Shand, καθώς και οι Minnie Driver και Bronson Pinchot.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει: Το OUR FLAG MEANS DEATH βασίζεται (πολύ) ελεύθερα στις αληθινές περιπέτειες του επίδοξου πειρατή του 18ου αιώνα Stede Bonnet (Rhys Darby). Αφού αντάλλαξε τη φαινομενικά γοητευτική ζωή ενός τζέντλεμαν με εκείνη ενός καραβοκύρη πειρατή, ο Stede έγινε καπετάνιος του πειρατικού πλοίου Revenge. Αγωνιζόμενος να κερδίσει τον σεβασμό του ενδεχομένως επαναστατημένου πληρώματός του, η τύχη του Stede αλλάζει μετά από μια μοιραία συνάντηση με τον διαβόητο καπετάνιο Μαυρογένη (Taika Waititi). Προς έκπληξή τους, οι εντελώς διαφορετικοί Stede και Blackbeard βρήκαν κάτι περισσότερο από φιλία στην ανοιχτή θάλασσα... βρήκαν την αγάπη. Τώρα, πρέπει να επιβιώσουν.